Jump to content

Core i5 750 προβλημα??

pemosx

Recommended Posts

Καλήσπερα.

Έχω τον υπολογιστή με i5 που φαίνεται στην υπογραφή. Μετά από αρκετό διάβασμα σε πολλά

ελληνικά και ξένα site οδηγών για overclocking κατάφερα επιτέλους να κάνω σταθερό το σύστημα μου.

Το πρόβλημα που έχω είναι ότι δε μπορώ να περάσω τα 3.9 GHz. Μέχρι τώρα δοκίμασα με vcore 1.425 και

FBlock 199 και πάλι έχω πρόβλημα. Το VTT core είναι σίγουρα σταθερό μέχρι και 203 FBlock με + 0.17 V μιας και το στέκαρα με πολλαπλασιαστή 12Χ που είναι πολύ χαμηλότερο απο τα περισσότερα review που έχω δει.

Επίσης PLL στα 1.9 V και PCH στα 1.15 V. Δοκίμασα με κλειστα C State και σχετικά αλλά παλι το ίδιο

παίρνω. Αύτο που δεν έχω δοκιμάσει ειναι το Load line calibration επειδή ειναι διφορουμενες οι απόψεις

παρότι έχω μεγάλο drop στο vcore δηλαδή βάζω 1.4 και παίρνω 1.344.

Επειδή το pc θα τρέχει αρκετές ώρες τη μέρα και ίσως και για πολλές μέρες πρέπει να αλλάξω κάποιες απο τις ρυθμίσεις μου?

Μέχρι ποιο ρεύμα vcore έχω ασφάλεια?

PLL και PCH τα αφήνω ως έχει η πρέπει να μειωθουν?

Επίσης έχει μία επιλογή στη μητρική που διάβασα ότι πρέπει να είναι ενεργοποιημένη High performance event timer

αλλά οι επιλογές μετά κανονικά λενε έπρεπε να ειναι 32 η 64, σε εμενα βγάζει να ορίσω μια από 4 addresses και δεν έχει auto. To αφήνω ανοιχτο η κλειστο?

Το calibration δεν έχει 2 lvl όπως οι υπόλοιπες αλλα 3 ποσοστα 50 , 75 , 100 και απο default ειναι 100 % να το μειώσω για να πέφτει λιγότερο?

post-9632-1416074299,5838_thumb.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.