goku_dbz Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26, 2010 Εχω δει σε πισι φιλου windows 7αρια 32bit να αναγνωριζουν και τα 4gb μνημης του οπως και στο λαπτοπ του! Το ψαχνω λιγο στο νετ και βρισκω μερικους που εχουν 3,6gb (!!!) και αλλους που εχουν μεχρι και 8gb διαθεσιμα!Εγω ηξερα πως λειτουργικο 32μπιτο μεχρι 3,15gb βλεπει...αλλαξε κατι με τα 7αρια και δεν πηρα ειδηση?επισης πως γινεται μερικοι να εχουν 8γιγα διαθεσιμα και αλλοι ~3 με το ιδιο λειτουργικο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Ιανουάριος 26, 2010 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2010 Οι ιδιότητες συστήματος θα σου πουν ότι έχεις εγκαταστήσει 4/6/8 Gb, αλλά ο task manager είναι που θα σου πει την αλήθεια, δηλαδή πόση από αυτή τη μνήμη μπορεί να χρησιμοποιήσει το 32μπιτο λειτουργικό σου (3.2-3.5 Gb) Link to comment Share on other sites More sharing options...
goku_dbz Ιανουάριος 26, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2010 ναι, εχεις δικαιο...βρηκα και ημουν ετοιμος να ποσταρω την απαντηση στην ιδια μου την ερωτηση αλλα με προλαβες!!!ετσι οπως τα λες ειναι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Ιανουάριος 26, 2010 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2010 Μου έχουν πει πολλές φορές ότι είμαι γρήγορος, όχι πάντα σαν κομπλιμέντο Link to comment Share on other sites More sharing options...
goku_dbz Ιανουάριος 26, 2010 Author #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2010 γι'αυτο και μεις το ριχνουμε στους υπολογιστες, οπου fast=gooooood!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
djgismo13 Φεβρουάριος 2, 2010 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2010 Πάνω από 3GB είναι οι μνήμες που είναι εγκατεστημένες αλλά δεν δουλεύουν. είναι εικονικές.Για πάνω από 3GB θέλεις os x64. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.