Jump to content

Ποιας εταιρίας ψηφιακή φωτογραφική μηχανή έχετε;

Ποιας εταιρίας ψηφιακή φωτογραφική μηχανή έχετε;  

243 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

• Replies 88
  • Created
  • Last Reply

3 ψηφοι

1 νικον , 1 ολυμπους τσεπης , 1 κανον χαλασμενη (δεν ψηφισα) και μια 1 ζενιθ (αλλη)

πρέπει να μπουν και άλλες μάρκες όπως πχ mamiya, yashica (κάπου έχω χωμένη μια διοπτική τέτοια), hasselblad (για τον NTG :p )κλπ

λογικά δεν θα πάρουν παρά 1-2 ψήφους αλλά δεν πειράζει ;)

hayabusa έγραψε:
πρέπει να μπουν και άλλες μάρκες όπως πχ mamiya, yashica (κάπου έχω χωμένη μια διοπτική τέτοια), hasselblad (για τον NTG :p )κλπ

λογικά δεν θα πάρουν παρά 1-2 ψήφους αλλά δεν πειράζει ;)

Το "αλλη (πειτε ποια)" δεν σε χωράει;

για ψηφιακή φωτογραφική μιλάει, βέβαια. Γιατί αλλιώς η συλλογή εκτείνεται αρκετά :p

Μία παλιά Nikon και την τρέχουσα Sony.

Θέλω πολύ μία Nikon DSLR όμως, οπότε αυτό που ψήφισα θα με καλύπτει και στο μέλλον που θα αποκτήσω μία :)

μολις τελειωσει αυτο να γινει αλλο ενα..με το τι εστιακα μηκη προτιματε..

Σας εχω τον νικητη αυτης της δημοσκοπησης...: p

Nikon DSLR, Kodak compact

Από φιλμάτες, 2-3 Canon compact, μια Petri SLR και μια Canon SLR (μοντέλα δε θυμάμαι, η Canon πάντως είναι με 50άρη :p) και μια Lubitel μεσαίου φορμάτ :snap:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.