Jump to content

FRANCHISE MULTIRAMA

COSTELLO

Recommended Posts

Παιδια ξερει κανεις τι ορους εχει ενα μαγαζι multirama, με τι ποσοστο κερδους περιπου δουλευει και αν αξιζει τον κοπο να ανοιξεις μαγαζι multirama σε μικρη πολη

Συνήθως τα παραπάνω στοιχεία δεν δίνονται στην δημοσιότητα (αν και σχετικά εύκολα μπορούν να αλιευτούν είτε από γνωστούς μέσα στην επιχείρηση είτε από ανάλυση των οικ. στοιχείων). Αν ενδιαφέρεσαι για να ανοίξεις ένα κατάστημα multirama, απλά πάρε τους ένα τηλ. και κλείσε ένα ραντεβού.

Από εκεί και πέρα, θέλεις κανονικό επιχειρηματικό πλάνο για νέα επιχείρηση (έρευνα σκοπιμότητας) ώστε να δεις αν σε συμφέρει κάτι τέτοιο. Καλά θα κάνεις να έρθεις σε επαφή με ένα σύμβουλο επιχειρήσεων για να σε βοηθήσει με τις λεπτομέρειες. Ειδικά αν δεν έχεις μεγάλη σχέση με τα οικονομικά.

Ακριβώς.

Έχει πολλές παραμέτρους που πρέπει να λάβεις υπ’ όψιν σου για τέτοια κίνηση.

Και ειδικά σε θέματα κέρδους, στόχων, απαιτήσεων από την μητρική εταιρία, και πιθανά thresholds για να σου πάρουν το μαγαζί κλπ.

Είναι αλυσίδες που σου παίρνουν το μαγαζί αν δεν ασχοληθείς ή δεν πιάσεις στόχους κλπ.

Γενικά υπάρχει βάθος και πάρε έμπειρη βοήθεια αν θέλεις να το κυνηγήσεις σοβαρά.

Εχω ειδη ενα καταστημα franchise σε αλλον κλαδο,επειδη ομως στο μυαλο τριγυριζει ο κλαδος της τεχνολογιας θελω να δω κατα ποσο ειναι εφικτο και κατα ποσο συμφερει για τα χρηματα που θα δωσω να εχει αναλογο κερδος.

Σωστο ειναι αυτο που λες να παρω ενα τηλ,απλα ηθελα να εχω μια πρωτη απο καποιον αλλο που εχει καποια εμπειρια απο εν λογο εταιρια.

έχω φίλο που έχει έτσι KFC αλλά δεν είναι το ίδιο όπως καταλαβαίνεις...

καλύτερα να μιλήσεις με την ίδια την εταιρία, θα έχεις πιο πολύ εμπειρία απο εμάς όπως το βλέπω ;)

Νομιζω καποια ατομα μεσα απο το forum δουλευουν σε καταστημα multirama.Ηθελα να με πουν πεντε πραγματα παραπανο απο οτι θα με πει η ιδια εταιρια.Γιατι καθε εταιρια τα παρουσιαζουν ολα ροδινα και ωραια που τις περισσοτερες φορες τα στοιχεια που σου δεινουν ειναι πλασματικα.

Νομιζω καποια ατομα μεσα απο το forum δουλευουν σε καταστημα multirama.Ηθελα να με πουν πεντε πραγματα παραπανο απο οτι θα με πει η ιδια εταιρια.Γιατι καθε εταιρια τα παρουσιαζουν ολα ροδινα και ωραια που τις περισσοτερες φορες τα στοιχεια που σου δεινουν ειναι πλασματικα.

Χωρίς να διαφωνώ με το αν είναι όλα ρόδινα ή όχι, ζητάς πάρα πολλά από μέλος του thelab που έχει ανακοινώσει δημόσια τον ρόλο του. Εάν ήμουν στην θέση του δεν θα απαντούσα, άσχετα εάν γνώριζα ή όχι και ελπίζω να μην απορήσει κανείς εάν δεν υπάρξει απάντηση από τα μέλη που έχεις στο μυαλό σου.

κανε πρωτα μια επαφη με την εταιρεια

αρχικα αυτοι θα σε κατατοπισουν πιο σωστα και ολοκληρωμενα

και μετα βλεπεις τι ενδεχομενως δεν σου καθεται καλα και το ψαχνεις "κι αλλιως"

επισης καλη λυση ειναι να μιλησεις απευθειας και με αλλο ιδιοκτητη franchise της συγκεκριμενης αλυσιδας

ενδεχομενως και σε κοντινο νομο/πολη για περισσοτερες πληροφοριες εκ των εσω

εγω παντως ετσι θα ξεκινουσα

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.