Jump to content

Αρνητικά χρώματα με 4850

Joker

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλημέρα…έχω ένα htpc στο οποίο αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα. Του είχα μια μεταχειρισμένη 8800gt επάνω η οποία έκανε τη μια νερά την άλλη κόλλουσε όλο το pc κ άλλα τέτοια. Την έβγαλα αυτή και του εβαλα μια 4850 και συχνα όχι συνέχεια μου αλλάζει τα χρώματα και τα δέιχνει σαν αρνητικά.αν κανω log off ή κλείσω την tv επανέρχονται τα χρώματα. Η κάρτα είναι με hdmi πανω στην tv. Έβαλα και τους 9,12 και το hotfix αλλά δεν άλλαξε κάτι. Τι μπορεί να φταίει?

απο hwmonitor δε δείχνει υψηλές θερμοκρασίες...τα χρώματα αλλάζουν και σε idle κατάσταση που η κάρτα να χει 40 βαθμους! επισης το οταν κλείνει η tv και μετα στρώνουν δεν είναι περίεργο?

Δοκίμασε να δουλέψεις την 4850 σε άλλη οθόνη, να βεβαιωθείς πρώτα ότι όντως φταίει η κάρτα. Δοκίμασε επίσης να ξανακατεβάσεις και να ξαναεγκαταστήσεις τους 9.12.

βάλε το gpu-z και δες όλες τις θερμοκρασίες , ιδικά τα VRM ως συνήθως αυτά δημιουργούν τα προβλήματα .

να πω οτι τα χρώματα αλλάζουν και όταν ειμαι απλά στα windows.το έβαλα το gpuz και σε idle έχει max 55 βαθμους....

αν κανω log off ή κλείσω την tv επανέρχονται τα χρώματα.

Τσεκαρε καλωδιο / tv. Κατι απο εκει εχει προβλημα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.