amartolos Δεκέμβριος 17, 2003 #21 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2003 Αρχική απάντηση από billpeppas Τώρα που είδα την sig σου...για κάνε μια διόρθωση please... (MegaWorks 5.1 soon) --> MegaWorks 6.1 soon) ή --> MegaWorks 5.1 2 months , service , 2 months , service... Αν και το πιο πιθανό είναι να τα έχεις ήδη , και να τα περιμένεις από το service... γκαντεμη τα ηχεια μου δεν λενε να χαλασουνε...στο τελος του διμηνου....τι προτιμας να φας?καλπαζιες η κλωτσιες?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Δεκέμβριος 17, 2003 Author #22 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2003 Αν σου χαλάσουν , θα σου κάνω την χάρη να σου τα αλλάξουνε με άλλο μοντέλο.Πιο καινούργιο. Εγω πάντως σε προειδοποίησα.’λλαξέ τα όσο προλαβαίνεις την εγγύηση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
amartolos Δεκέμβριος 17, 2003 #23 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2003 Αρχική απάντηση από billpeppas Αν σου χαλάσουν , θα σου κάνω την χάρη να σου τα αλλάξουνε με άλλο μοντέλο.Πιο καινούργιο. Εγω πάντως σε προειδοποίησα.’λλαξέ τα όσο προλαβαίνεις την εγγύηση. ψυχοπονιαρη μου εσυ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Δεκέμβριος 17, 2003 Author #24 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2003 Εγω μια πρόταση έκανα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
amartolos Ιανουάριος 2, 2004 #25 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2004 θεσσαλονικη δεν κατεβηκα για να ριξω μια ματια στο ικεα,να τα παρω απο πλαισιο και να δωσω 90 ευρω για 3 stands το ξανασκεφθηκα-σιγα να μην- ετσι βρηκα μια πιο ανεξοδη λυση ...πηγα στον σιδερα με ενα ηχειο του εδωσα να καταλαβει τι περιπου ηθελα και με 5 ευρω ...ιδου....αυριο θα ειναι ετοιμο και το μεσαιο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Suedehead Ιανουάριος 2, 2004 #26 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2004 σοφη επιλογη amartole, smith rulez:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Ιανουάριος 2, 2004 #27 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2004 Eτσι ετσι καμαρι μου......αμρτολουλη....ο φτηνος και καλος τροπος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Ιανουάριος 2, 2004 #28 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2004 Παντως απο δικη μου εμπειρια η καλυτερη λυση για θεματα αντικαταστασης ηχειων Creative ειναι η απευθειας επικ/νια με Creative Ireland...εντος 2εβδομαδων ηρθε courier παρελαβε το subwoofer απο τα Cambridge Soundworks 5.1 και τα κεντρικα εστειλαν μεσω πιστωτικης ολοκληρο το ποσο αγορας (με βαση μια φωτοτυπια της αποδειξης!!!) στην πιστωτικη . 420ευρω παρακαλω και μου εμειναν και τα 5 ηχεια των 50wRms..........Eναλλακτικα μου εστελναν τα Megaworks & Nomad Muvo 128!!!!!Συν τοις αλλοις εχουν και κανενα-δυο πατριωτες στο τηλεφωνικο κεντρο οποτε η συνενοηση ηταν αψογη και γρηγορη...Αυτα εκει ενω εδω η InfoQuest δεν ειχε ιδεα περι αντικαταστασης...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
amartolos Ιανουάριος 2, 2004 #29 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2004 εγω δεν ανησυχω ...εχω τον πεππα Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Ιανουάριος 4, 2004 Author #30 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2004 Κοπρίτη: Μια χαρά τα πάει η Info-Quest. Λίγο too hard 2 be true αυτό που λες (ότι σου έστειλε courier η Creative Ireland...).Τις προτάσεις αλλαγής μπορεί να στις κάνει η εταιρία (αν βέβαια έχεις χοντρό λόγο , και "βαρύ" στόμα) , αλλά τα υπόλοιπα... Εγω είμαι πολύ ευχαριστημένος από την Info-Quest. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petrossortep Δεκέμβριος 26, 2005 #31 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 26, 2005 Επειδή βλέπω να υπάρχει αρκετή παραπληροφόρηση αναφορικά με τα megaworks 550 και τις βλάβες που παρουσίαζουν θα ήθελα να διαλευκάνω λίγο την κατάσταση. Τα συγκεκριμένα ηχεία-των οποίων τυγχάνει να είμαι κάτοχος-έρχονται άστρωτα από το εργοστάσιο(πιθανόν για μεγαλύτερη συμπίεση του κόστους) και χρειάζονται στρώσιμο μόλις αγοραστούν. Δηλαδή τις πρώτες δέκα ημέρες περίπου πρέπει να λειτουγήσουν για τουλάχιστον 2 ώρες συνεχόμενα,κάθε μέρα,σε μεσαία ένταση,σε οποιοδήποτε μουσικό πρόγραμμα.Αυτό χρειάζεται για να φτάσουν στο μέγιστο της εντασής τους και της ηχητικής τους ποιότητάς .Διαφορετικά θα παίζουν τόσο σιγά και άσχημα που θα αναγκάσουν κάποιον να τερματίσει την έντασή τους και να τα κάψει. Προσωπικά τα έχω για περισσότερο από ένα χρόνο παίζοντάς τα σε εντάσεις που αγγίζουν τα 103 ντεσιμπέλ σε ταινίες, χωρίς να έχει παρουσιαστεί μέχρι στιγμής κανένα πρόβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Δεκέμβριος 26, 2005 #32 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 26, 2005 2 χρονων παρα 7μερες θρεντ και το ξεθαψες!!!!! εσπασες ολα τα ρεκορ φιλάρα παντως για το στρωσιμο που λες στα περισσοτερα ηχεια ισχυει αυτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petrossortep Δεκέμβριος 26, 2005 #33 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 26, 2005 Δεν έχουν όλα τα ηχεία τις ίδιες ανάγκες σε στρώσιμο. Τα megaworks-πίστεψέ με-αποτελούν περίπτωση.:nuke: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petrossortep Δεκέμβριος 26, 2005 #34 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 26, 2005 Όσο για το ρεκόρ που λες, χρειάζεται ο κόσμος να μαθαίνει για να μην παθαίνει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Δεκέμβριος 26, 2005 #35 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 26, 2005 Αρχική απάντηση από Petrossortep Όσο για το ρεκόρ που λες, χρειάζεται ο κόσμος να μαθαίνει για να μην παθαίνει. Καλως ήλθες Το σχόλιο αυτό αναφερόταν στο ότι η τελευταία δημοσίευση σε αυτό το θέμα έγινε εδώ και 2 περίπου χρόνια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petrossortep Δεκέμβριος 26, 2005 #36 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 26, 2005 Σε ευχαριστώ φίλε μου.Εκείνο που εννούσα ήταν ότι ακόμα και αργά αξίζει να ενημερώνεται κανείς για να αποφύγειπεριττές ταλαιπωρίες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.