Jump to content

Προσοχή στα ηχεία Creative.

billpeppas

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από billpeppas

Τώρα που είδα την sig σου...για κάνε μια διόρθωση please... (MegaWorks 5.1 soon) --> MegaWorks 6.1 soon) ή --> MegaWorks 5.1 2 months , service , 2 months , service...

Αν και το πιο πιθανό είναι να τα έχεις ήδη , και να τα περιμένεις από το service...

γκαντεμη τα ηχεια μου δεν λενε να χαλασουνε...στο τελος του διμηνου....τι προτιμας να φας?καλπαζιες η κλωτσιες??

Αν σου χαλάσουν , θα σου κάνω την χάρη να σου τα αλλάξουνε με άλλο μοντέλο.

Πιο καινούργιο.

Εγω πάντως σε προειδοποίησα.’λλαξέ τα όσο προλαβαίνεις την εγγύηση.

Αρχική απάντηση από billpeppas

Αν σου χαλάσουν , θα σου κάνω την χάρη να σου τα αλλάξουνε με άλλο μοντέλο.

Πιο καινούργιο.

Εγω πάντως σε προειδοποίησα.’λλαξέ τα όσο προλαβαίνεις την εγγύηση.

ψυχοπονιαρη μου εσυ.....

• 3 weeks later...

θεσσαλονικη δεν κατεβηκα για να ριξω μια ματια στο ικεα,να τα παρω απο πλαισιο και να δωσω 90 ευρω για 3 stands το ξανασκεφθηκα-σιγα να μην- ετσι βρηκα μια πιο ανεξοδη λυση ...πηγα στον σιδερα με ενα ηχειο του εδωσα να καταλαβει τι περιπου ηθελα και με 5 ευρω ...ιδου....αυριο θα ειναι ετοιμο και το μεσαιο.... ;)

post-91-1416070697,8311_thumb.jpg

Παντως απο δικη μου εμπειρια η καλυτερη λυση για θεματα αντικαταστασης ηχειων Creative ειναι η απευθειας επικ/νια με Creative Ireland...

εντος 2εβδομαδων ηρθε courier παρελαβε το subwoofer απο τα Cambridge Soundworks 5.1 και τα κεντρικα εστειλαν μεσω πιστωτικης ολοκληρο το ποσο αγορας (με βαση μια φωτοτυπια της αποδειξης!!!) στην πιστωτικη . 420ευρω παρακαλω και μου εμειναν και τα 5 ηχεια των 50wRms..........

Eναλλακτικα μου εστελναν τα Megaworks & Nomad Muvo 128!!!!!

Συν τοις αλλοις εχουν και κανενα-δυο πατριωτες στο τηλεφωνικο κεντρο οποτε η συνενοηση ηταν αψογη και γρηγορη...

Αυτα εκει ενω εδω η InfoQuest δεν ειχε ιδεα περι αντικαταστασης......

Κοπρίτη: Μια χαρά τα πάει η Info-Quest.

Λίγο too hard 2 be true αυτό που λες (ότι σου έστειλε courier η Creative Ireland...).

Τις προτάσεις αλλαγής μπορεί να στις κάνει η εταιρία (αν βέβαια έχεις χοντρό λόγο , και "βαρύ" στόμα) , αλλά τα υπόλοιπα...

Εγω είμαι πολύ ευχαριστημένος από την Info-Quest.

• 1 year later...

Επειδή βλέπω να υπάρχει αρκετή παραπληροφόρηση αναφορικά με τα megaworks 550 και τις βλάβες που παρουσίαζουν θα ήθελα να διαλευκάνω λίγο την κατάσταση.

Τα συγκεκριμένα ηχεία-των οποίων τυγχάνει να είμαι κάτοχος-έρχονται άστρωτα από το εργοστάσιο(πιθανόν για μεγαλύτερη συμπίεση του κόστους) και χρειάζονται στρώσιμο μόλις αγοραστούν. Δηλαδή τις πρώτες δέκα ημέρες περίπου πρέπει να λειτουγήσουν για τουλάχιστον 2 ώρες συνεχόμενα,κάθε μέρα,σε μεσαία ένταση,σε οποιοδήποτε μουσικό πρόγραμμα.Αυτό χρειάζεται για να φτάσουν στο μέγιστο της εντασής τους και της ηχητικής τους ποιότητάς .Διαφορετικά θα παίζουν τόσο σιγά και άσχημα που θα αναγκάσουν κάποιον να τερματίσει την έντασή τους και να τα κάψει.

Προσωπικά τα έχω για περισσότερο από ένα χρόνο παίζοντάς τα σε εντάσεις που αγγίζουν τα 103 ντεσιμπέλ σε ταινίες, χωρίς να έχει παρουσιαστεί μέχρι στιγμής κανένα πρόβλημα.

Αρχική απάντηση από Petrossortep

Όσο για το ρεκόρ που λες, χρειάζεται ο κόσμος να μαθαίνει για να μην παθαίνει.

Καλως ήλθες :)

Το σχόλιο αυτό αναφερόταν στο ότι η τελευταία δημοσίευση σε αυτό το θέμα έγινε εδώ και 2 περίπου χρόνια. :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.