billpeppas Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2, 2003 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2, 2003 Παιδιά , όσοι σκοπεύετε να αγοράσετε ένα καλό σετ ηχείων 5.1 / 6.1 για το PC αυτόν τον καιρό , προσέξτε το παρακάτω όσον αφορά τα ηχεία της Creative: -Τα MegaWorks 5.1 550 THX , έχουν ένα πρόβλημα στην μονάδα τροφοδοσίας του ενισχυτή (με αποτέλεσμα να καίγονται συχνά , χωρίς κανένα λόγο) -Τα MegaWorks 6.1 650 THX δεν έχουν το παραμικρό πρόβλημα. -Τα Desktop Theatre 5.1 (σειρά DTT xx00) , δεν έχουν επίσης κανένα πρόβλημαΚαι ένα off topic (λόγω του θέματος) Τα MegaWorks 2.1 έχουν επίσης το ίδιο πρόβλημα με τα MegaWorks 5.1 550 THX , αλλά στην σειρά MegaWorks 2.1 εμφανίζεται σε μερικά κομμάτια , και όχι σε όλα.Για τα 2.1 έχει γίνει αναφορά στο site της Creative , όσον αφορά τα MegaWorks 5.1 550THX , το έχω βιώσει εγω ( 5 αλλαγές μέσα σε 8 μήνες) , και 3 φίλοι μου.Έχω ενημερώσει την Creative όσον αφορά τα MegaWorks 5.1 .Τα Desktop Theatre έχουν δοκιμαστεί 3 κομμάτια , και δεν έχει διαπιστωθεί κανένα πρόβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
amartolos Δεκέμβριος 2, 2003 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2003 να σαι καλα θα το εχουμε υποψιν Link to comment Share on other sites More sharing options...
amartolos Δεκέμβριος 2, 2003 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2003 κανετε κανεναν διαγωνσμο γκαντεμιας εσυ και οι φιλοι σου?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
amartolos Δεκέμβριος 2, 2003 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2003 φανταζομαι τι τυχη θα εχετε στις γυναικες.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Δεκέμβριος 2, 2003 Author #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2003 Φίλε Αμαρτολέ: Δυστυχώς δεν είναι γκαντεμιά , αλλά ελαττωματικά προϊόντα.Πολλοί έχουν επιστρέψει τα MegaWorks 5.1 & τα MegaWorks 2.1 για αλλαγή λόγω αυτού του προβλήματος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Δεκέμβριος 2, 2003 Author #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2003 Τώρα που είδα την sig σου...για κάνε μια διόρθωση please... (MegaWorks 5.1 soon) --> MegaWorks 6.1 soon) ή --> MegaWorks 5.1 2 months , service , 2 months , service... Αν και το πιο πιθανό είναι να τα έχεις ήδη , και να τα περιμένεις από το service... Link to comment Share on other sites More sharing options...
amartolos Δεκέμβριος 2, 2003 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2003 Αρχική απάντηση από billpeppasΑν και το πιο πιθανό είναι να τα έχεις ήδη , και να τα περιμένεις από το service... πως το βρηκες??τυφλα να εχει ο χορταρεας Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Δεκέμβριος 2, 2003 Author #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2003 Πρέπει να είσαι ο πρώτος που στέλνει MegaWorks 5.1 για αλλαγή...! Εγω πλέον βαρέθηκα τις αλλαγές. Τα 6.1 έχουν ήδη πάρει την θέση τους στο PC μου (και σε αυτό , έχω ήδη ένα ακόμα ζευγάρι MegaWorks 6.1 THX). Τώρα σε 4-5 μέρες που θα μου έρθουν από το service τα MegaWorks 5.1 550 THX , θα βάλω πωλητήριο μάλλον... Link to comment Share on other sites More sharing options...
amartolos Δεκέμβριος 2, 2003 #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2003 Αρχική απάντηση από billpeppas . Τα 6.1 έχουν ήδη πάρει την θέση τους στο PC μου (και σε αυτό , έχω ήδη ένα ακόμα ζευγάρι MegaWorks 6.1 THX). .Τώρα σε 4-5 μέρες που θα μου έρθουν από το service τα MegaWorks 5.1 550 THX , θα βάλω πωλητήριο μάλλον... πουλας και χονδρικη?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Δεκέμβριος 2, 2003 Author #10 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2003 Πως σου ήρθε αυτό βρε?Πάντως αν αποφασίσεις να κρατήσεις τα 5.1 και να μην μεταβείς στα 6.1 , πάρε άλλο ένα ζευγάρι 5.1 για να έχεις όταν χαλάει το βασικό σετ!!! Πέρα από την πλάκα , αν σου ξαναχαλάσουν , κάνε παράπονα στην InfoQuest , και πες τους να σου τα αλλάξουνε με τα Desktop Theatre 5.1 ή με τα MegaWorks 6.1 , γιατί αυτό το "φαινόμενο" με τα ηχεία αυτά δεν σταματάει ποτέ.Το ένα ζευγάρι 5.1 550 THX μου έχει αλλαχθεί 5 φορές , και βλέπω να γίνεται RMA συνεχώς μέχρι την λήξη της εγγύησης.Ξέρεις η εγγύηση είναι μόλις 2 χρόνια...Έπειτα τι θα τα κάνεις??? Ενδιαφέρεσαι να συλλέξεις τα χαλασμένα MegaWorks 5.1 550 THX που θα μου ξεμείνουν? Υπολόγισε 2 ζευγάρια , αν τελικά πάρει ένας φίλος μου αυτά που θα έρθουν σε 4-5 μέρες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
amartolos Δεκέμβριος 2, 2003 #11 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2003 Αρχική απάντηση από billpeppas.Ξέρεις η εγγύηση είναι μόλις 2 χρόνια...Έπειτα τι θα τα κάνεις??? στα 2 χρονια θα μαζεψω λεφτα και θα παρω καινουργια Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Δεκέμβριος 10, 2003 Author #12 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2003 amartole , ακόμα περιμένεις τα ηχεία???... πάρε κανά τηλεφωνάκι στην Info-Quest...το κέντρο βαράει μύγες τώρα τελευταία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Δεκέμβριος 10, 2003 #13 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2003 Αμαρτωλε σοβαρα τωρα εχεις προβλημα με quest? Link to comment Share on other sites More sharing options...
amartolos Δεκέμβριος 10, 2003 #14 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2003 τωωωωωωωωρα,,τα πηρα vag...ολα οκ......δευτερα εκανα παραγγελια .τεταρτη ηρθαν.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
amartolos Δεκέμβριος 10, 2003 #15 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2003 στο speakers settings στο bass management το bass redirect ειναι καλυτερα να ειναι ενεργοποιημενο?η οχι?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
amartolos Δεκέμβριος 10, 2003 #16 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2003 χρειαζομαι και 3 stands .κυκλοφορουν πουθενα σαλονικα για να μην μου πιασει τον ποπο το πλαισιο?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Δεκέμβριος 11, 2003 #17 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2003 Αμα φερνει το πλαισιο φερνει και ο γνωστος υποπτος.....Οσο για το μπασσο to redirect στα 7,1 το εχω ενεργοποιημενο και μου φαινεται οτι ειναι καλυτερα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Δεκέμβριος 11, 2003 Author #18 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2003 Το Bass Redirect χρησιμοποιεί το crossover για να ανακατευθύνει την πληροφορία του μπάσου στο SubWoofer. Φυσικά και πρέπει να το έχεις ενεργοποιημένο.Για Stands ψάξε σε κατάστημα ηχητ. συστημάτων , ή βρές κάποιον "σιδερά" να σου φτιάξει όπως τα θες εσύ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Δεκέμβριος 11, 2003 #19 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2003 Αρχική απάντηση από billpeppas Το Bass Redirect χρησιμοποιεί το crossover για να ανακατευθύνει την πληροφορία του μπάσου στο SubWoofer. To bass redirect ανακατυθυνει την χωρικη πληροφορια που αφορα το μπασο των δοτυφορων στο woofer και γινεται μονο σε περιπτωση στερεωφονικου ηχου ή ηχου σε παιχνιδια δεν γινεται στις ταινιες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
perlepes Δεκέμβριος 11, 2003 #20 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2003 ΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ amartolos ownzz απλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.