Jump to content

Αγορά UPS 2000VA...

BIGJOHN13

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Γεια σας παιδια!! Ενδιαφερομαι να αγορασω αυτο το ups http://www.plaisio.gr/Peripherals/PC-Protection/UPS/AccuPower-eyeOn-2000VA-UPS-Line-Inter-EYEON-2000.htm .... Το εχει κανενας απο σας μηπως ξερετε αν ειναι καλο?? Μηπως εχετε να μου προτεινεται καποιο αλλο ποιο καλο στην ιδια κατηγορια με τα ιδια χρηματα πανω κατω... Ευχαριστω Πολυ...! :T::T::T:

επι την ευκαιρία υπάρχει κάποιο site που μπορείς να υπολογήσεις τα watt και ανάλογα τα αποτελέσματα αγοράζεις ups,μας το θυμιζει κάποιος;

Αυτό:http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.701532 πρέπει να σε βολεύει για το σύστημα της υπογραφής σου..αν δεν κάνω γκάφα στον υπολογισμό.:wall:

Για μένα, κοίτα να πάρεις κάτι σοβαρό, π.χ. APC ή κανα Eaton να κάνεις δουλειά σου σωστά και με ασφάλεια.

Τα υπόλοιπα που δεν τα ξέρει.. ούτε η μάνα τους προτείνω να τα αφήσεις ήσυχα.

APC ... χμμμ ...

Και εγώ την είχα για σοβαρή, αλλά μετά από 8-9 μήνες το UPS κάηκε.

Το UPS ήταν αυτό :

http://www.apc.com/resource/include/techspec_index.cfm?base_sku=BR800I

Μπορεί να ήταν τυχαίο, αλλά δεν ξαναπήρα APC.

Τώρα έχω το παρακάτω Mustek :

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.701307

Το πήρα γύρω στα 230 €.

Δουλεύει απρόσκοπτα και έχει ... καταπιεί αρκετά πικρά φαρμάκια από τη ΔΕΗ.

Κοντεύει να κλείσει τα δύο χρόνια και δεν έχει βγάλει κάτι.

APC ... χμμμ ...

Και εγώ την είχα για σοβαρή, αλλά μετά από 8-9 μήνες το UPS κάηκε.

Το UPS ήταν αυτό :

http://www.apc.com/resource/include/techspec_index.cfm?base_sku=BR800I

Μπορεί να ήταν τυχαίο, αλλά δεν ξαναπήρα APC.

Ατυχία μεγάλη φίλε.

Πάντως χωρίς να θέλω να υπερασπιστώ την APC, μπορεί όντως να έτυχε. Δεν ακούγεται συχνά να καίγονται τα APC.

Υ.Γ. Τουλάχιστον ήταν εντός εγγύησης! ;)

Έχω 7 ups στο σπίτι, εκ των οποίων τα 3 είναι APC και τα υπόλοιπα κάποια κινέζικη φίρμα. Τα APC δεν έχουν μασήσει ποτέ, μάλιστα το ένα που είναι από το 2003 ούτε μπαταρίες δεν έχει αλλάξει και κρατάει 15 λεπτά. Απεναντίας το mustec που είχα κάηκε. Πήρα νέο, το οποίο, όταν η μπαταρία του τα έπαιξε σε μικρό σχετικά διάστημα, δεν έδειχνε τίποτα απολύτως στο διαγνωστικό και όποτε κοβόταν το ρεύμα έκλεινε αμέσως ο υπολογιστής.

Και εγώ έχω 4 κινέζικα σπίτι μου που δουλεύουν απρόσκοπτα από το 2005 , έχουν φάει τα άπειρα "χαστούκια" από ΔΕΗ, δεν έχουν καεί ποτέ, δεν έχω αλλάξει μπαταρίες ποτέ και συνεχίζουν. Τα 2 είναι mustek. APC δε θα έδινα χρήματα για να πάρω ποτέ... Αλήθεια, πόσο κοστίζει ένα APC 2000VA ? Μήπως 700+ ευρώ? Επειδή βγάζει sinewave ? Ε και? Τα psu των pc είναι άνιωθα, οπότε who cares,,,

Μια χαρά είναι το accupower, θα κάνει τη δουλειά του απρόσκοπτα.

ε καλα,νομιζω πως διαφερει και η ποιοτητα της παροχης απο περιοχη σε περιοχη.Εδω που ειμαι εγω ,ανωμαλια με το ρευμα (ειδοποιει το τροφοδοτικο με μπιπ) ,ανεβοκατεβασμα κλπ,εχει συμβει 2-3 φορες...

εμείς στην δουλεία έχουμε κάτι APC εδώ και 4 χρόνια και δε τους έχουμε αλλάξει ούτε την μπαταρία. Έχουμε και άλλες μάρκες αλλά μετά το χρόνο είναι για πέταμα ή εγγύηση. Έχουμε και ένα eaton αλλά αυτό το πήραμε πρόσφατα από εγγύηση από άλλο UPS οπότε δε ξέρω πόσο θα κρατήσει…

Ευχαριστω παρα πολυ παιδια για τις απαντησεις σας... :):)

Με πεισατε παντως για το APC.. :T::T:

+1 ή μαλλον +2 για καμενα APC!!

ειναι μεγαλη απατη και δε λεω οτι δεν ειναι καλα, αλλα σιγουρα δεν αξιζουν τα χρηματα τους!!

εμενα μπορει να μουν καηκαν 2, αλλα τουλαχιστον δεν επαθαν τπτ τα μηχανηματα απο πισω τους!!!

πλεον προτιμω ΕΑΤΟΝ που ειναι στη χρηση τομη ποιοτητας/αξιοπιστιας και κοστους. APC ποτε ξανα!!!

και φυσικα ουτε μ'εκαψες μαρκα.. καλυτερα ενα AVR!

+1 ή μαλλον +2 για καμενα APC!!

ειναι μεγαλη απατη και δε λεω οτι δεν ειναι καλα, αλλα σιγουρα δεν αξιζουν τα χρηματα τους!!

εμενα μπορει να μουν καηκαν 2, αλλα τουλαχιστον δεν επαθαν τπτ τα μηχανηματα απο πισω τους!!!

πλεον προτιμω ΕΑΤΟΝ που ειναι στη χρηση τομη ποιοτητας/αξιοπιστιας και κοστους. APC ποτε ξανα!!!

και φυσικα ουτε μ'εκαψες μαρκα.. καλυτερα ενα AVR!

Σου έτυχε !

EATON = APC = MGE

Σου έτυχε !

EATON = APC = MGE

Εντάξει αφού λοιπόν βγάλαμε μάπες και τα APC μπορώ να κοιμηθώ ήσυχος!

Φίλε Tifozi:

APC=Schneider

MGE (brandname) έχει πουληθεί στην APC, αλλά η εταιρία MGE και η τεχνογνωσία της επωλήθησαν στην Eaton.

To Accupower παντως κανει πολυ θορυβο, εχει ανεμιστηρακι συνεχεια αναμμενο κ ειναι εκνευριστικο. Πηρα ενα 1000αρι για το γραφειο κ θα φαει εγχειριση...

Τωρα για τα APC μη τα ξαναλεμε, ειναι κορυφαια κ απο αποψη ποιοτητας κ απο αποψη τιμης...Μπορει πλεον να ειναι ολα made in china αλλα ενα Mercedes που φτιαχνετε στη Κινα εξακολουθει να ειναι καλυτερο απο ενα VW που φτιαχνετε επισης στη Κινα....

μια απατη ειναι.. δεν προσφερει αυτα που πληρωνεις!

δε θα με παραξενεψει καθολου αν την εξαγορασει η apple και μια μερα τα δω με το μηλαρακι επανω! :p

εμενω πλεον σε MGE ή ΕΑΤΟΝ για τους πιο νεους.

Το συμπερασμα για τα APC δεν το εχω βγαλει μονο με δικα μου δεδομενα, αλλα απο ενα συνολο γνωστων μου που ειχαν πανω τους δικτυακο εξοπλισμο και δοκιμαζονταν καθημερινα στο ελεεινο δικτυο ηλεκτροδοτησης της πατρας (καποτε που εμενα στην πατρα)

Eaton. Αρκετά κερατιάτικα χρήματα έχει βγάλει η APC από όσους τη διαφημίζουν ως το holy grail των ups... Overrated imo...

Tα Eaton είναι μια χαρά UPS, κανείς δεν λέει το αντίθετο (MGE/Eaton AVR 1100va εδώ).

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.