Jump to content

Εγκατάσταση Windows 7 σε δεύτερο PC

Stallone

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα στο forum!

Μήπως μπορεί κάποιος που ξέρει να μου λύσει τις παρακάτω απορίες;

1)Πρόσφατα αγόρασα ένα καινούργιο PC από κατάστημα με εγκατεστημένα τα Windows 7 (έχω το CD και το product key τους).

Μπορώ να εγκαταστήσω αυτά τα Windows 7 στο παλιό μου PC ή πρέπει να αγοράσω άλλα;

2)Αν ναι, πως γίνεται η εγκατάστασή τους; (δεν έχω ιδέα από format, backup κλπ.).

Ευχαριστώ:help:

όχι δε μπορείς.είναι ενεργοποιημένα μόνο για το νέο σου μηχάνημα.:)

αν το παλιό pc έχει Vista μπορείς να αγοράσεις οικονομικότερη έκδοση για εγκατάσταση με πακέτο αναβάθμισης από τη Microsoft.

Βασικα εξαρταται απο το ποσες αδειες χρησης εχουν τα windows 7 που σου εδωσαν.Αν εχουν 2 αδειες χρησης τοτε μπορεις (αλλα δεν το νομιζω θα πρεπει να το εχεις ζητησει εσυ για δυο αδειες χρησης)

Μία άδεια χρήσης έχουν όλα τα Windows η οποία αντιστοιχεί σε ένα PC/εγκατάσταση. Μόνο τα Windows 7 Family Pack μπορούν να εγκατασταθούν σε 3 διαφορετικά PC, τα οποία όμως και πάλι έχουν 1 άδεια χρήσης.

Το Family Pack διατέθηκε μόνο στο Ηνωμένο Βασίλειο (ή και USA - not sure), και πρέπει να έχει σταματήσει να διατίθεται πλέον.

Αν θες Windows 7 και σε δεύτερο PC, αγοράζεις Windows 7.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.