dunkel_Stern Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25, 2010 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25, 2010 ξέρει κανεις για αυτή την τηλεόραση και τι ξέρει για αυτήν? γιατί εγώ αυτήν την μάρκα πρώτη φορα την είδα
HighT3ch Ιανουάριος 25, 2010 #2 Ιανουάριος 25, 2010 H Bang & Olufsen θεωρείται σαν Versace των Audio/Video, με εκκεντρικό και high-tech σχεδιασμό, κορυφαία ποιότητα αναπαραγωγής και τσουχτερές τιμές φυσικά.http://en.wikipedia.org/wiki/Bang_&_Olufsenhttp://www.bang-olufsen.com/
dunkel_Stern Ιανουάριος 25, 2010 Author #3 Ιανουάριος 25, 2010 σαν τα κινητά τύπου D&C που είναι μονο μάρκα και τίποτα άλλο?
KoMM Ιανουάριος 25, 2010 #4 Ιανουάριος 25, 2010 παλια ηταν πολυ μπροστα σαν εταιρια παντως φυσικα με τα αναλογα $$$τωρα δε γνωριζω.ας μας πει καποιος audiophile αν λεει τιποτα
Samael Ιανουάριος 25, 2010 #5 Ιανουάριος 25, 2010 Rolls Royce κατηγορια, αν κ πλεον τα μισα παρτς ειναι philips....
idefix Ιανουάριος 26, 2010 #6 Ιανουάριος 26, 2010 Στις τηλεορασεις που η τεχνολογια παει σφαιρα αγοραζει τα πιο ποιοτικα πανελς απο αλλου και κανει τις δικες υλοποιησεις. Η καινουρια beovion4 παραδειγμα εχει πανελ panasonic και ειναι 103" :-OΑπο ηχεια βασταει γερα ακομα και χωρις βοηθεια νομιζω.
sebastian Ιανουάριος 26, 2010 #7 Ιανουάριος 26, 2010 B&O απλα respect! Εαν ειχα τα φραγκα θα γεμιζα το σπιτι μου με τα προιοντα της....Δεν θα βρεις τα προιοντα της σε καταστηματα αλλα εχει δικες της μπουτικ ...Οπως ειπαν ειναι η rolls royce στον ψηφιακο τομεα!
def Ιανουάριος 26, 2010 #8 Ιανουάριος 26, 2010 εχω επισκεφτει τα κεντρικα τους στην Δανια,θεωρειται Κορυφαια εταιραια σε τηλεορασεις και στερεοφωνικα συγκροτηματα,ομως ξεφευγουν πολυ σε τιμες
only4tehlulz Ιανουάριος 26, 2010 #9 Ιανουάριος 26, 2010 Ίσως τα στερεοφωνικά της με τα διαφανή πορτάκια που ανοίγουν οταν πλησιάζεις το χέρι σου ίσως να σου θυμίζουν κάτι.
Ερνεστος Ιανουάριος 26, 2010 #10 Ιανουάριος 26, 2010 H B&O είναι μία "σχιζοφρενική" εταιρία: από τη μία δίνει τρομερές πατέντες και τεχνολογίες στην αγορά (ψηφιακοί ενισχυτές τεχνολογίας ICE) και από την άλλη δανείζεται (ποιοτικά) parts για να φτιάξει δικές της συνθέσεις...Εκτός του αυστηρού minimal/αφαιρετικού design και του εκπληκτικού understatement, δε θα έλεγα ότι οι συσκευές της οπως για παράδειγμα αυτό το στερεοφωνικό με τα πολλαπλά cd και το σουσάμι-άνοιξε πορτάκι λένε κάτι από ήχο, ειδικά να αναλογιστεί κανείς τις αλμυρές τιμές της.Για την TV δεν έχω ιδία γνώση, αλλά για τα υπόλοιπα θα έλεγα ότι απευθύνονται σε (φραγκάτους) λάτρεις του ευρωπαϊκού design και τίποτε περισσότερο. Ετυχε και είδα από κοντά πολλά B&O, ενώ το "σουσάμι-άνοιξε" το έζησα και από κοντά: τι να πω, όλα καλά και όμορφα, καλοφτιαγμένο με τακτοποιημένα τα πάντα, αλλά σε τελική ανάλυση από ήχο... ψιλοfail. Εκτός αν κάποιος το αγοράζει για έπιπλο...
NooDle Ιανουάριος 27, 2010 #11 Ιανουάριος 27, 2010 απο τις καλύτερες εταιρίες.. Ειχε η γιαγιά μου μια τηλεόραση 24'' ήταν καμια 30αρια χρονών....
neuromancer Ιανουάριος 27, 2010 #12 Ιανουάριος 27, 2010 απο τις καλύτερες εταιρίες..Ειχε η γιαγιά μου μια τηλεόραση 24'' ήταν καμια 30αρια χρονών.... η γιαγιά ?
NooDle Ιανουάριος 28, 2010 #14 Ιανουάριος 28, 2010 η γιαγιά ? κοιτα είναι 80+. Είμαι 24.. ε πριν 10 χρονια ήταν 70 αρα και τότε γιαγια ήταν
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.