michalos Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25, 2010 Ποση διαφορα εχουν τα online games στα ping με ασυρματη συνδεση στο router αντι για ethernet?Εχω βαλει ασυρματο router και παιρνει το σημα access point που εχω πανω του ethernet.Αξιζει ο κοπος να τραβηξω καλωδιο απευθειας απο τον router χωρις να παρεμβαλεται το access point?Το χρησιμοποιω κυριως για online FPS games (COD MW2)κανω ping στο www.otenet.gr και εχω περιπου 20-30 ms ping.σε ελληνικους servers εχω περιπου 50 ms ping Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Ιανουάριος 25, 2010 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2010 Μικρό είναι το lag, αλλά αν μιλάς για το MW2 δεν αξίζει καν να ασχοληθείς κατ' εμέ.Εξαρτάται και από την κάρτα σου, το router σου, το σήμα, τα εμπόδια, κλπ. Βάλε ένα καλώδιο και σύγκρινε τα pings να δεις. Δεν περιμένω καμιά ιδιαίτερη διαφορά πάντως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoDsl Ιανουάριος 25, 2010 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2010 1-2 ms με καλό σήμα... Ανάξιο λόγου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nick-firestorm Φεβρουάριος 3, 2010 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2010 εννοειται πως ειναι 10000 φορες καλυτερο το ethernet απο κει και περα κανε δοκιμες και συγκρινε, κατ εμου με τιποτα wireless για gaming... Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Φεβρουάριος 3, 2010 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2010 Αν δεν υπάρχουν προβλήματα με το σήμα και δεν έχει μπουκώσει η γραμμή με άλλα downloads, δεν υπάρχει αισθητή διαφορά ανάμεσα σε ethernet και wireless όσον αφορά το ping. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Candyman Φεβρουάριος 3, 2010 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2010 Η διαφορά είναι απειροελάχιστη αν το σήμα είναι αρκετό και το δίκτυο σωστά σεταρισμένο.Σημείωση: Αν βάλεις όμως access point σε repeater mode χάνεις σε bandwidth. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Φεβρουάριος 3, 2010 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2010 εποχές Quake 3 πάντος που το Ping μετρούσε κάργα, 1-2 ms έβλεπα διαφορά μεταξύ των 2, αλλά ναι με ΚΑΛΟ σήμα όταν ήταν wireless.Πιο πολύ σε κόβει το wireless mouse πάρα το router μου φένεται... (αν και το mouse δεν είναι πως είναι σαν να σου βάζει 10 ms) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.