Jump to content

άμεση βοήθεια

AGRIMI

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

έχω ένα σύστημα για διόρθωση με 9800gx2

έβαλα windows 7 αλλά στη διαχείριση συσκευών βγάζει θαυμαστικό και στις 2 κάρτες που εμφανίζει (μία 9800gx2 στην ουσία) και λέει τα windows διέκοψαν αυτή την συσκευή επειδή έχει πρόβλημα.

μόλις έκανα format και έβαλα τους τελευταίους drivers.

αυτό το έκανε και πριν σε vista αλλά ο πελάτης ήθελε τα 7άρια κι έτσι δεν ασχολήθηκα να δω ποιο ήταν το πρόβλημα.

απλά θέλω να σιγουρευτώ πριν πω κάτι στον πελάτη ή την στείλω για rma

Δοκίμασε να βγάλεις τους drivers, και ασε τα 7 να βρούν και να εγκαταστήσουν μόνα τους οδηγούς.

Ακούγεται παράδοξο, αλλά μου έτυχε πρόσφατα με lan drivers σε παλιό σύστημα με 7.

Τους είχα κατεβάσει και ενω προσπαθούσα να τους εγκαταστήσω χειροκίνητα, είχα error στο τέλος της εγκατάστασης και το αντίστοιχο πρόβλημα στο device manager.

Μόλις άφησα τα 7 να κάνουν μόνα τους τη δουλειά, ολα πήγαν ρολόι. Με τους ίδιους οδηγούς που είχα κατεβάσει:hang3:

Βέβαια στην περίπτωση μου, το lan είναι install and forget. Με την κάρτα γραφικών δεν είναι έτσι τα πράγματα, και δε ξέρω πως θα συμπεριφερθεί σε μελλοντικές αναβαθμίσεις οδηγών.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.