giorgosTr Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25, 2010 Καλημερα.Ενω εργαζομουν στον Η/Υ,ξαφνικα μου βγαζει το μηνυμα:Hardware initiate failed,please check Device!!!The Bios not be installed.Press <g> to continue!Παταω το <g> και μου βγαζει το:Reboot and select proper boot device OR insert boot media in selected Boot device and press a key.Τελικα τον εκλεισα,εκανα επανακινηση,& μπηκε στο συστημα. Υπαρχει καποιο σοβαρο προβλημα?.Ευχαριστω πολυ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MicAn Ιανουάριος 25, 2010 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2010 Μυρίζει ... σκληρό δίσκο.Καλού - κακού κάνε κανένα διαγνωστικό τεστ για δίσκους, αφού βέβαια πρώτα κάνεις backup. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgosTr Ιανουάριος 25, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2010 Μυρίζει ... σκληρό δίσκο.Καλού - κακού κάνε κανένα διαγνωστικό τεστ για δίσκους, αφού βέβαια πρώτα κάνεις backup.Δηλαδη,μου χαλασε ο σκληρος δισκος? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Linos Ιανουάριος 25, 2010 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2010 ειναι πιθανο. τσεκαρε αν το καλωδιο παταει σωστα για καλο και για κακο. αλλα κανε back up asap. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgosTr Ιανουάριος 25, 2010 Author #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2010 ειναι πιθανο. τσεκαρε αν το καλωδιο παταει σωστα για καλο και για κακο. αλλα κανε back up asap.Τσεκαρισα το καλωδιο ειναι οκ.Θα κανω και το back up. Link to comment Share on other sites More sharing options...
skate Ιανουάριος 25, 2010 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2010 τσέκαρε και στα Bios ότι η πρώτη επιλογή στους σκληρούς δίσκους είναι αυτή του δίσκου με το λειτουργικό... Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgosTr Ιανουάριος 25, 2010 Author #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2010 Επειδη απο το πρωι, σημερα, ο Υπολογιστης δουλευει κανονικα,[χθες μου εκανε τα κολπα του],θα το κανω μολις μου ξαναπαρουσιαστει το προβλημα.Ευχαριστω πολυ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
skate Ιανουάριος 25, 2010 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2010 αρκεί να έκανες backup.. όλα τ' άλλα όπως επιθυμεί ο καθένας.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgosTr Ιανουάριος 25, 2010 Author #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2010 αρκεί να έκανες backup.. όλα τ' άλλα όπως επιθυμεί ο καθένας.. [/quote Μηπως δεν μου ξανασυμβει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MicAn Ιανουάριος 25, 2010 #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2010 Επειδη απο το πρωι, σημερα, ο Υπολογιστης δουλευει κανονικα,[χθες μου εκανε τα κολπα του],θα το κανω μολις μου ξαναπαρουσιαστει το προβλημα.Ευχαριστω πολυ.Τότε βέβαια μπορεί να είναι και αργά και η (τυχόν) βλάβη μη αναστρέψιμη.Τώρα μπορεί να έχεις κάποιες ελπίδες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.