Jump to content

Ενα προβλημα ξαφνικο...

giorgosTr

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλημερα.Ενω εργαζομουν στον Η/Υ,ξαφνικα μου βγαζει το μηνυμα:Hardware initiate failed,please check Device!!!

The Bios not be installed.Press <g> to continue!

Παταω το <g> και μου βγαζει το:

Reboot and select proper boot device OR insert boot media in selected Boot device and press a key.

Τελικα τον εκλεισα,εκανα επανακινηση,& μπηκε στο συστημα. Υπαρχει καποιο σοβαρο προβλημα?.Ευχαριστω πολυ.

Μυρίζει ... σκληρό δίσκο.

Καλού - κακού κάνε κανένα διαγνωστικό τεστ για δίσκους, αφού βέβαια πρώτα κάνεις backup.

Μυρίζει ... σκληρό δίσκο.

Καλού - κακού κάνε κανένα διαγνωστικό τεστ για δίσκους, αφού βέβαια πρώτα κάνεις backup.

Δηλαδη,μου χαλασε ο σκληρος δισκος?

ειναι πιθανο. τσεκαρε αν το καλωδιο παταει σωστα για καλο και για κακο. αλλα κανε back up asap.

ειναι πιθανο. τσεκαρε αν το καλωδιο παταει σωστα για καλο και για κακο. αλλα κανε back up asap.

Τσεκαρισα το καλωδιο ειναι οκ.Θα κανω και το back up.

τσέκαρε και στα Bios ότι η πρώτη επιλογή στους σκληρούς δίσκους είναι αυτή του δίσκου με το λειτουργικό...

Επειδη απο το πρωι, σημερα, ο Υπολογιστης δουλευει κανονικα,[χθες μου εκανε τα κολπα του],θα το κανω μολις μου ξαναπαρουσιαστει το προβλημα.Ευχαριστω πολυ.

αρκεί να έκανες backup.. όλα τ' άλλα όπως επιθυμεί ο καθένας.. :)[/quote

Μηπως δεν μου ξανασυμβει...

Επειδη απο το πρωι, σημερα, ο Υπολογιστης δουλευει κανονικα,[χθες μου εκανε τα κολπα του],θα το κανω μολις μου ξαναπαρουσιαστει το προβλημα.Ευχαριστω πολυ.

Τότε βέβαια μπορεί να είναι και αργά και η (τυχόν) βλάβη μη αναστρέψιμη.

Τώρα μπορεί να έχεις κάποιες ελπίδες.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.