Jerry007 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24, 2010 Από τότε που έβαλα τα Win7, στα παιχνίδια ( το έχω παρατηρήσει σε Cod4, Cod5) μόλις κάνω join σε έναν server, την στιγμή που τελειώνει το load του map και υποτίθεται ότι μπαίνω στο παιχνίδι η οθόνη γίνεται μαύρη για λίγο χρόνο. Είναι σαν αυτό που γίνεται όταν έχεις βγεί στο Desktop με Alt+Tab και όταν ξανανοίγεις το παράθυρο του παιχνιδιού η οθόνη είναι για ελάχιστο χρόνο μαύρη μέχρι να το φορτώσει. Είναι κάπως ενοχλητικό καθώς δεν το έκανε νωρίτερα, και θέλω να το φτιάξω. Έχετε υπόψιν ότι: Έχω Double Monitor setup->22' + 17' Έχω Ati Radeon 4890 με τους Catalyst 9.7 ( αυτόυς μου πέρασε το Windows Update) Και τρέχω το παιχνίδι σε ανάλυση 1280x1024 ενώ κανονικά στο os η οθόνη είναι στα 1680x1050. Θα ήμουν ευγνώμον αν μπορούσε να μου πεί κανείς τι φταίει Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Ιανουάριος 24, 2010 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2010 τα πάντα όλα φταίνε....και η διαφορετική ανάλυση και οι 9.7 από windows update και ίσως καμιά παράλειψη σωστής ρύθμισης για 2 monitors.ξεκίνα με καθάρισμα drivers και πέρασμα 9.12 και τρέξιμο παιχνιδιών στην native ανάλυση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vouk Ιανουάριος 24, 2010 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2010 Το ίδιο θέμα έχω κι εγώ , και από ότι μπορώ να καταλάβω δεν έχει σχέση αν κάνεις join σε server σε κάποιο παιχνίδι. Μου τυχαίνει όταν κάνει load κάποια μεγάλα areas στο dragon age πχ, και σε κάποια παιχνίδια ακόμα. Παίζω με 2x4850 και μαλιστα native res. catalyst 9.12, οπότε μάλλον δεν φταίνε οι 9.7 (αν και καλό θα ήταν να τους βάλεις έτσι κι αλλιώς).Εγώ υπέθεσα πως είναι θέμα του SSD ( intel x25-M) αλλά τώρα πλέον δεν είμαι πολυ σίγουρος , αν και το "πρόβλημα" δεν με ενοχλεί ιδιαιτέρως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerry007 Ιανουάριος 24, 2010 Author #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2010 Έβαλα τους 9.12 και έπαιξα με αναλύσεις και refresh rates αλλά τίποτα. Θα το ψάξω λίγο ακόμα αλλα υποθέτω θα πρέπει μάλλον να ζήσω με αυτό Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frostbyte Ιανουάριος 26, 2010 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2010 Για ελενξε τους drivers της καρτας ηχου σου, ειχα παρομοιο θεμα στο CoD5 κατα τη διαρκεια του career συχνα και σε random σημεια.. Ξερω, κουλο.. Αλλα το ελυσε το θεμα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerry007 Ιανουάριος 26, 2010 Author #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2010 Σωστοί είναι οι drivers που έχω περάσει, τους είχα στα Vista. Δεν ξέρω άμα η Xfi έχει ειδικούς για Windows 7. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Ιανουάριος 26, 2010 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2010 Μπογια>Μπλε χρωμα>Θαλασσα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frostbyte Ιανουάριος 29, 2010 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2010 Παιζει να ειναι θεμα θερμοκρασιας τελικα παιδες, για τσεκαρετε το..(Στον event viewer σας βγαζει τους drivers not responding, right?) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.