Jump to content

Κιάλλο παράξενο πρόβλημα σε Windows 7 και games.

Jerry007

Recommended Posts

Από τότε που έβαλα τα Win7, στα παιχνίδια ( το έχω παρατηρήσει σε Cod4, Cod5) μόλις κάνω join σε έναν server, την στιγμή που τελειώνει το load του map και υποτίθεται ότι μπαίνω στο παιχνίδι η οθόνη γίνεται μαύρη για λίγο χρόνο.

Είναι σαν αυτό που γίνεται όταν έχεις βγεί στο Desktop με Alt+Tab και όταν ξανανοίγεις το παράθυρο του παιχνιδιού η οθόνη είναι για ελάχιστο χρόνο μαύρη μέχρι να το φορτώσει.

Είναι κάπως ενοχλητικό καθώς δεν το έκανε νωρίτερα, και θέλω να το φτιάξω. Έχετε υπόψιν ότι:

Έχω Double Monitor setup->22' + 17'

Έχω Ati Radeon 4890 με τους Catalyst 9.7 ( αυτόυς μου πέρασε το Windows Update)

Και τρέχω το παιχνίδι σε ανάλυση 1280x1024 ενώ κανονικά στο os η οθόνη είναι στα 1680x1050.

Θα ήμουν ευγνώμον αν μπορούσε να μου πεί κανείς τι φταίει :)

τα πάντα όλα φταίνε....και η διαφορετική ανάλυση και οι 9.7 από windows update και ίσως καμιά παράλειψη σωστής ρύθμισης για 2 monitors.

ξεκίνα με καθάρισμα drivers και πέρασμα 9.12 και τρέξιμο παιχνιδιών στην native ανάλυση.

Το ίδιο θέμα έχω κι εγώ , και από ότι μπορώ να καταλάβω δεν έχει σχέση αν κάνεις join σε server σε κάποιο παιχνίδι. Μου τυχαίνει όταν κάνει load κάποια μεγάλα areas στο dragon age πχ, και σε κάποια παιχνίδια ακόμα.

Παίζω με 2x4850 και μαλιστα native res. catalyst 9.12, οπότε μάλλον δεν φταίνε οι 9.7 (αν και καλό θα ήταν να τους βάλεις έτσι κι αλλιώς).

Εγώ υπέθεσα πως είναι θέμα του SSD ( intel x25-M) αλλά τώρα πλέον δεν είμαι πολυ σίγουρος , αν και το "πρόβλημα" δεν με ενοχλεί ιδιαιτέρως.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.