Jump to content

Ποια λειτουργικά χρησιμοποιείτε εν έτει 2010?

TheLab

Ποια λειτουργικά χρησιμοποιείτε εν έτει 2010?  

823 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

• Replies 168
  • Created
  • Last Reply
Win XP Pro x86 με SP2.

Απλό, αρκετά έξυπνο, γρήγορο και οικείο!

Το SP3 είναι για μπάτσες...

Θες να πεις ότι τα updates μετά το SP2 δεν τα έχεις βάλει? Τι νομίζεις ότι είναι το SP3?

Υπάρχουν drivers αλλά με μειωμένες λειτουργίες και χειρότερη ποιότητα ήχου. Το πρόβλημα είναι γνωστό απο τα Vista.

Η creative απλα δεν υποστηριζει τις παλιές τις κάρτες όσο καλές και αν ήταν αυτές...

Έχω τρέλα με τον καλό ήχο. Κατα τα άλλα έχω δοκιμάσει τα 7(beta) και πηγαίναν το ίδιο καλά με τα XP στο προ 2ετίας μηχάνημά μου.

Νεότερα απο το μέτωπο! Τελικά τα Windows 7 64bit βρήκαν το δρόμο τους για τον υπολογιστή μου!

Drivers για την creative (live και audigy) βρήκα τους χακαρισμένους του Daniel K που ξεκλειδώνουν όλα αυτά που Creative κρατάει "μυστικά". Bonus η αίσθηση οτι έχω καθαρότερες υψηλές συχνότητες.

Συγνώμη για την παρέμβαση, αλλά βλέπω πολλούς με i7 και 4 ή 6GB μνήμης ram στην υπογραφή τους να δηλώνουν πως χρησιμοποιούν windows xp 32bit; Ποιο ακριβώς το νόημα του να πάρεις ένα τέτοιο pc και να χρησιμοποιείς λειτουργικό που ούτε πάνω από 3GB ram αξιοποιεί, ούτε σωστά τους πολυπύρηνους επεξεργαστές;

Συγνώμη για την παρέμβαση, αλλά βλέπω πολλούς με i7 και 4 ή 6GB μνήμης ram στην υπογραφή τους να δηλώνουν πως χρησιμοποιούν windows xp 32bit; Ποιο ακριβώς το νόημα του να πάρεις ένα τέτοιο pc και να χρησιμοποιείς λειτουργικό που ούτε πάνω από 3GB ram αξιοποιεί, ούτε σωστά τους πολυπύρηνους επεξεργαστές;

Και κουρσες αγοραζουν για να τις κυκλοφορυν στους Ελληνικους δρομους .

Τι τα ψαχνεις,τι τα θες.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.