Jump to content

Ati 5870 vs 5870 crossfire με εναν Q9550 στα 4Ghz

zpaf

Recommended Posts

• Replies 43
  • Created
  • Last Reply
Το Χ58 αποδιδει πολυ καλυτερα σε Multi GPU.... και ο seb το επιβεβαιωνει.

Αφού ρε παιδιά είχαμε δει ότι το X58 κάνει την μεγάλη διαφορά στις 3 και πάνω GPU, όχι στο CF & SLi. Δεν νομίζω ένας Q9550 στα 4 να κόβει τόσο. Ρίξτε μια ματιά εδώ σε ποστ του seb. http://www.thelab.gr/showthread.php?t=71649&page=2 .

@ioanis

Κι εγώ το έπαθα αυτό με το tesselation και καθάρισα σωστά τους drivers και τους ξαναέβαλα. Λογικά έτσι φτιάχνει. Αλλιώς μάλλον δεν γλιτώνεις το format.

Το Χ58 αποδιδει πολυ καλυτερα σε Multi GPU.... και ο seb το επιβεβαιωνει.

Nαι ρε Χριστο αλλα οχι για CF 5870 εγω το ειπα για CF 5970 ειδα αυτη την μεγαλη δυναμη της πατφορμας Χ58+Ι7+ΔΔΡ3!

Δεν θυμασαι που συγκριναμε το χ48 στα 4,0 ghz με χ58 τον δικο σου στα 4,0 ghz τοτε που ειχαμε και οι δυο CF 5870 και οι διαφορες μας ηταν καπου στο 2%-3% υπερ σου!

Άρα γιάσου.

Αυτό θυμόμουν και εγώ.

Δεν νομίζω αν πάω σε ι7 @ 4.0 θα δω διαφορά στα καρέ με 1 5870 απο ότι με τον 9650@4,1 που έχω τώρα... δεν πρέπει να έχει πάνω απο 2-3% σε 1920...

Για την φάση του Ορέστη είναι μονόδρομος το Χ58, αλλά και για CF νομίζω δεν είναι buy or die.

vantage 3dmark06 και ενα vantage xtreme μονο με το crossfire μιας και βαριεμαι να ξαναβγαζω καρτες. :T:

θα ήθελα να σε ρωτήσω στο 3dmark το 06 είναι με CF? και σε τι ανάλυσης είσαι όλα max η default?:to_pick_ones_nose:

ναι αλλα και στα 4mh να έχω τον επεξεργαστή και deufalt ρολόγια στην κάρτα βγάζω 24k και κάτι ψιλά απλά δεν έχω κράτηση φωτό. απλά μου κάνει εντύπωση που με cf ο q9550 βγάζει πιο χαμηλό σκορ από i7 στα 4 με μονη κάρτα (όπως είπε και το παλικάρι βεβαια στα παιχνίδια δεν θα έχει διαφορα και ίσος το cf να πηγαίνει και καλύτερα).αργότερα θα τον γυρίσω στα 4μη με default την κάρτα και θα ανεβάσω φωτό

3dmark064mh5870deufalt.th.png

@kaminia7,giogio Θα ηθελα πολυ να δω οπως και αλλα παιδια πως παει το setup σας και σε αλλα προγραμματα (vantage,unigine)οπως και σε παιχνιδια.

@Nephilim Δεν ξερω αν πρεπει να συνεχισουμε εδω ή εδω http://www.thelab.gr/showthread.php?t=69018

εγώ προσωπικά θα τα τρέχω όλα αυτά που είπες ουτωσί άλλος γιατί σε μια βδομάδα περιμένω την δεύτερη 5870 και θέλω να δω διαφορες , απλά το setup θα είναι όπως στο πρώτο test δηλαδή στα 4,4 ο επεξεργαστής, μόλις λοιπόν μπει και η δεύτερη σε cf θα φτιάξω ένα νέο θέμα με τις διαφορες τις μονης κάρτας και του cf σε όλα τα παραπάνω τεστάκια.απλά είδα ότι με cf κέρδισες 2k στο 06 και μου έκανε εντύπωση εγώ ήλπιζα με 2x5870 να χτυπούσα 30k στο 06 δηλαδή η δεύτερη να μου έδινε κοντά 5k πάνω :wall:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.