zyx Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1, 2003 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1, 2003 παιδια αν βαλω σε μια 9800 giant 2 μπορει να την κρατηση ζωντανη και χωρις τον ανεμηστηρα να δουλευει? δεν με ενδιαφερη να τρεχει κατι εκεινη την στιγμη απλα θα ηθελα να κανω download το βραδυ και να εχω απολυτη υσηχια γιατι κοιμομαστε μαζι :p :D θα αντεχη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Δεκέμβριος 1, 2003 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2003 Δεν νομίζω να αντέξει. Κάνε ένα search σε διάφορα forum , ψάχνοντας σχετικά με την Giant II. Αν κατά τα άλλα το δοκιμάσεις , έχε το χεράκι σου πάνω στην Giant , για να δείς περίπου την θερμοκρασία. Αλλά ακόμη καλύτερα θα ήταν να τοποθετήσεις ένα thermal probe (σαν αυτό της HardCano xx). Ok? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daidalos Δεκέμβριος 1, 2003 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2003 Αμα την αφηνεις idle εντελως χωρις τιποτα 3δ να τρεχει αντεχει σιγουρα! Αλλα και 3δ αντεχει! η ζαλμαν που ειναι σχεδον ιδια, χωρις φαν σηκωνει πολλη ανετα την 9800 σε full load για ωρες δοκιμασμενα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyx Δεκέμβριος 2, 2003 Author #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2003 ok καταλαβα.και εγω ετσι πιστευο δεδαλε.ευχαριστο παιδες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.