Jump to content

Razer Mamba battery life

dimitris_s

Recommended Posts

Ενημερωτικα παντως, συμφωνα με την Razer η διαρκεια της μπαταριας του ειναι πολυ μικρη. 2 μερες ΜΑΧ. Με αρκετο gaming, μερικες ωρες.

Η Razer δίνει το εξής:

Battery Life: 14hrs (continuous gaming); 72 hours (normal gaming usage) *Depends on surface used

Το αγόρασα πρόσφατα και παρόλο που το φόρτισα παραπάνω από 3 ώρες (όπως προτείνει η Razer για πρώτη φόρτιση), τελείωσε η μπαταρία σχετικά γρήγορα.

Απλά θέλω να ξέρω από άλλους που το έχουν, πόσο τους βγάζει η μπαταρία σε desktop χρήση, σε πόσα DPI, Hz κτλ.

Αν και πιστευω οτι ηταν το καλυτερο ποντικι με διαφορα που ειχα, το εδωσα γιατι δεν κρατουσε η μπαταρια για την δουλεια που το ηθελα.

Στα 1800DPI, 500Ηz, καθαρα desktop χρηση η μπαταρια κρατουσε 32-36 ωρες.

Επειδη δεν μπορουσα να το εχω συνδεμενο οσο το χρησιμοποιω, ωστε να φορτιζει κιολας, το εδωσα.

Σημαντικη παραμετρος, το led του scroll σβηστο.

Ετσι κραταει 3 μερες με 6-7 ωρες σκληρη χρηση τη μερα.

4600dpi-1000hz σε steelseries mouse pad

Έεεελααα ρε μαν! Τόση διαφορά κάνει το led τελικά ε;

Κι εγώ σε steelseries mousepad το δουλεύω.

Θα απενεργοποιήσω το scroll led, και θα τσεκάρω.

Ευχαριστώ!

Κ γω στην αρχη απογοητευτηκα αλλα μετα απο συμβουλη "μαμποφιλου" φιλου(aka Knight_77), το απενεργοποιησα κ ηρεμησα :p

Με τα led αναμμένα και 5-6 ώρες χρήση την ημέρα θα κρατήσει για 3 περίπου ημέρες.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.