Jump to content

5870 bottleneck

thespesios

Recommended Posts

Θα μπορουσες να πας και σε 5850...

το εχω σκεφτει και αυτο ....αλλα την 5870 θα την κρατησω περισσοτερο καιρο.....

Για μενα το εχω πει τα 220 ευρω που θελει το MULTIRAMA για την sapphire 5850 ειναι με διαφορα η καλυτερη επιλογη!

Με oc ανετα πανεις το 4800 στις μνημες και στο πυρηνα το 850 επισης....Απλα εισαι ενα 5% κατω απο τα 160 shaderonia που λειπουν στην 5850 !

+1 Για 5850.

Σε βάθος χρόνου πιστεύω όπου κολλάει η 5850 θα κολλάει και η 5870..

Κράτησε τα 100 ευρώ που θα γλυτώσεις για μελλοντική αναβάθμιση cpu.

Για μενα το εχω πει τα 220 ευρω που θελει το MULTIRAMA για την sapphire 5850 ειναι με διαφορα η καλυτερη επιλογη!

Με oc ανετα πανεις το 4800 στις μνημες και στο πυρηνα το 850 επισης....Απλα εισαι ενα 5% κατω απο τα 160 shaderonia που λειπουν στην 5850 !

Να προσθέσω τα 850 είναι πολύ χαλαρά! όλες πάνε με λίγο ρεύμα + stock cooler 950+mhz.

μεχρι τα 950 πανε ολες πολυ ευκολα απο εκει κ πανω αρχιζουν να δειχνοναται τα καλα κομματια . μην τα θελουμε κ ολα δικα μας ομως απο 725 σε 950 ειναι ~ +30 % .

Αν μπορεις να πας την 5850 950/1300 στις μνημες χωρις μεγαλη αυξηση της τασης (με συνεπεια θερμοκρασιες πανω και τα φουρφουρια να σου περνουν τα αυτια) τοτε εισαι αρχοντας.

@ dn και αλλοι : ξερετε ρε παιδια site με μεταχειρισμενες καρτες ,cpu και αλλα ενδιαφεροντα...? thanks

@ dn και αλλοι : ξερετε ρε παιδια site με μεταχειρισμενες καρτες ,cpu και αλλα ενδιαφεροντα...? thanks

Ψάξε πρώτα εδώ στις Πωλήσεις ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.