Jump to content

Θα φαμε ή θα πιουμε???

Stratos

Recommended Posts

pps...κοινως ορθοπεταλιές

παντως καλη φαση θα ταν, τραβηχτε μια κουλουρα καλωδιο απο το χακ στα εξαρχεια....

• Replies 85
  • Created
  • Last Reply

Θα τραβίξεις από το σπίτι σου την γνωστή "κουλούρα" ... κάπου κοντά σε εκείνη την περιοχή είχες δώσει ένα τηλ. οπότε απο το σπίτι του.... αμολάς λίγο καλούμπα ακόμα. λολ :D

Μια 2η σκέψη είναι.... να βάλατε όλοι τα κινητά σας.. με GPRS... και να ενώσετε το bandwith.

Αρχική απάντηση από antonisk7 [03-12-2003 και 00:10]

pps...κοινως ορθοπεταλιές

παντως καλη φαση θα ταν, τραβηχτε μια κουλουρα καλωδιο απο το χακ στα εξαρχεια....

Ασύρματο ρε !:woot:

Αρχική απάντηση από antonisk7 [03-12-2003 και 00:15]

ναι θαντερ θαντερ θαντερκατς οοοοοοοοοοο

ΛΟΛ

ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΩ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΜΟΥ. ΟΤΙ ΑΚΟΥΤΕ ΕΙΝΑΙ ΦΗΜΕΣ, ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΡΟΩ ΠΟΛΥ. ΑΠΛΟΣ ΤΣΙΜΠΟΛΟΓΑΩ................

ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΚΡΗΒΙΕΣ.......... ΑΚΟΥΣ ΕΚΕΙ OYTE 5 ΚΙΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟ ΝΑ ΤΣΙΜΠΗΣΩ ΜΕ ΤΗΝ ΥΣΗΧΙΑ ΜΟΥ............:)

ασχετο αλλα καλό ειναι να κανουμε ενα poll με τη σιλουέτα μας γιατι από οτι εχω δει, με καποιες εξαιρεσεις όλοι έχουμε κατι κιλακια παραπάνω...

Αρχική απάντηση από Vagouridis [03-12-2003 και 19:20]

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ

I'll Be there...

XAXAXAXAXAX

Μη μου πεις!!! Θα εχουμε την τιμη????:D

Αντε σε περιμενουμε.

By the way, Οριστικοποιουμε στις 14-12-2003???

Να φαμε ναι αλλα ειναι αναγκη για τοσο λιπος, υπαρχουν και τα εστιατορια (Ξερω ενα καλο με κινεζικο φαγητο σουσι κτλ.) :p

LOL.Τρελαμενοι ανθρωποι!Παλι να φατε θελετε?Αν με θελετε και μπορω ερχομαι και εγω :D

τί ώρα λέτε??? 14/12 γυρνάω αεροπορικώς από Ιταλία... (φεύγω αύριο) λέτε να προλάβω το γλυκό??

Αρχική απάντηση από icy20 [04-12-2003 και 01:09]

LOL.Τρελαμενοι ανθρωποι!Παλι να φατε θελετε?Αν με θελετε και μπορω ερχομαι και εγω :D

Φυσικα σε θελουμε.....δε φαινεσαι να τρως πολυ...λολ:D

Μπα μη με βλεπεις αδυνατο.Καποτε να με δεις στρατο που ετρωγα απειρα!Τωρα γερασα και δεν αντεχω τοσο πολυ :D

Τελικά...

Αυτή την Κυριακή 14/12/2003 το TheLab.gr και τα αξιότιμα μέλη του οργανώνουν το πρώτο Meeting! Tι θα κάνουμε; Θα φάμε, θα πιούμε κι ίσως και να ...κοιμηθούμε :blink:

Ώρα Συνάντησης: 14:30 Ώρα Ελλάδος (GMT +2 :p)

Tόπος Συνάντησης: Eξάρχεια - Έξω από το Πλαίσιο ( :sick: )

Τι να φέρετε μαζί σας: Τους εαυτούς σας ( DOH! :confused: ), το πορτοφόλι σας (ναι καλά καταλάβατε.. δεν σας πληρώνουμε - ειδικά αν τρώτε σαν το Βάιο :whistling ) και το χαμόγελο σας.

Σας περιμένουμε όλους.. ΚΑΙ την Aggourex :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.