Stratos Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1, 2003 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1, 2003 Μιας που τρακοσαρισαμε με το καλο,προτεινω σιγα σιγα να βρισκομαστε, να γνωριζομαστε! Αλλα λογω του οτι, το τερπνον μετα του ωφελιμου, λεω, ή να φαμε, ή να πιουμε.Για να δουμε.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Suedehead Δεκέμβριος 1, 2003 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2003 βασικα οι λαμπερς ειμαστε ολιγον τι αχαλινωτοι και απληστοι στις απολαυσεις τουτης της ζωης, οποτε μαλλον καφε-μπυρες-φαι..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Δεκέμβριος 1, 2003 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2003 Νομίζω ότι πρέπει να ακολουθήσουμε την πάγια διαδικάσία...Να πιούμε, να φάμε, να πιούμε, να φάμε(το γλυκάκι μας) και να τελειώσουμε πίνοντας.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stratos Δεκέμβριος 1, 2003 Author #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2003 σωστο κι αυτο....γινονται και ολα!! Εγω παντως θα κατσω μακρια απο τον Root....εμαθα παραξενα πραγματα απο ενα πουλακι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
soki Δεκέμβριος 1, 2003 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2003 Θα σκασουμε απο το φαι αν το παμε ετσι Rootx! Για μερα ποτε προτεινετε, Κυριακη απογευμα ειναι καλα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stratos Δεκέμβριος 1, 2003 Author #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2003 Εγω ειμαι μεσα για Κυριακη, ή για καθημερινες Δευτερες-Τεταρτες. Φυσικα πρεπει να κανονιστει εγκαιρα, ωστε να κανουμε την απαραιτητη νηστεια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cherryman Δεκέμβριος 1, 2003 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2003 Μάσες τρελές. Όπως έλεγε και ο καραγκιόζης, θα φάμε, θα πιούμε και νηστικοί θα κοιμηθούμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMk Δεκέμβριος 1, 2003 #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2003 Να περνάτε καλά...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMk Δεκέμβριος 1, 2003 #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2003 Αρχική απάντηση από Stratos [01-12-2003 και 10:54] σωστο κι αυτο....γινονται και ολα!! Εγω παντως θα κατσω μακρια απο τον Root....εμαθα παραξενα πραγματα απο ενα πουλακι... Τι άκουσες? με λυμένο το ζονάρι? η δεμένο? Πάντος δεν πρέπει αν έχεις ακούσει εμένα με λυμένο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vaios Δεκέμβριος 1, 2003 #10 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2003 ΕΠΕΙΔΗ ΜΙΑ ΕΙΚΩΝΑ = ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ................ Link to comment Share on other sites More sharing options...
LL_NEO Δεκέμβριος 1, 2003 #11 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2003 Ψωμιά βλέπω Vaie και με απογοητεύεις. Σε είχα ικανότερο :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
vaios Δεκέμβριος 1, 2003 #12 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2003 ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΤΑ ΨΩΜΑΚΙΑ ΜΕ ΡΙΓΑΝΗ ΚΑΙ ΛΑΔΑΚΙ ΕΙΝΑΙ MUST. ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΥΤΟ......................................... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stratos Δεκέμβριος 1, 2003 Author #13 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2003 Μ' εφτιαξες κερατα.....το λαμπ ακουει?????να βαλετε smilie με παϊδακι στο στομα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMk Δεκέμβριος 1, 2003 #14 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2003 XAXAXAXAAA... Σ Ω Σ Τ Ο Σ !!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cherryman Δεκέμβριος 2, 2003 #15 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2003 Ευτυχώς που είναι στην Θεσσαλονίκη ο Vagouridis. Ακόμα το λυπάμαι εκείνο το λουκάνικο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stratos Δεκέμβριος 2, 2003 Author #16 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2003 Λοιπον, ας γινουμε πιο συγκεκριμενοι....συμφωνουμε για Κυριακη 07-12-2003, Εξαρχεια για καφε, και μετα για παϊδακια??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Δεκέμβριος 2, 2003 #17 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2003 Αρχική απάντηση από Stratos Λοιπον, ας γινουμε πιο συγκεκριμενοι....συμφωνουμε για Κυριακη 07-12-2003, Εξαρχεια για καφε, και μετα για παϊδακια??? Αν είναι εύκολο και εξυπηρετεί και τους άλλους θα ήθελα να το κάνουμε στις 14 μιας και αν γίνει αυτή την Κυριακή δε θα μπορέσω να παρεβρεθώ μαζί σας, λόγω προσωπικών προβλημάτων και υποχρεώσεων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Δεκέμβριος 2, 2003 #18 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2003 Και εγω μέσα είμαι.Αν και δεν με βολεύει στα Εξάρχεια.Κανένα άλλο μέρος? Το καλό είναι να βρούμε μια λύση που να βολεύει τους πάντες.Εγω μπορώ μόνο Σάββατα / Κυριακές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonisk7 Δεκέμβριος 2, 2003 #19 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2003 επειδή για πολλούς από μας ειναι αδύνατον να είμαστε εκει στην όμορφη συναντησή σας, και καθοτι τελοσπαντων ειμαστε στον 21ο αιωνα όπου όλα είναι δυνατά, προτείνω:να υπάρχει λαπτοπ με webcam που να δινει τη δυνατοτητα στους υπολοιπους να παρακολουθούν το φαγοπότι και τη κουβεντα....εδώ σας θελω μαστορες χεχε Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Δεκέμβριος 2, 2003 #20 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2003 Αντώνη, laptop υπάρχει, όπως και webcam...Το πρόβλημα είναι που θα βρούμε γραμμή γρήγορη, ώστε να προλαβαίνει τα pps(porkchops per sec) του Bάϊου...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.