theod_kri22 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23, 2010 Για ολους εσας που διαβαζεται ΟΛΟΥΣ τους ορους χρησης πριν πατισετε την αποδοχη!!!!!!!!!! το προβλημα μου ειναι (οπως καταλαβατε και απο το προηγουμενο μυνημα) οτι το ρουτερ μου δεν μπορει να στειλει σημα ή ο υπολογιστης δεν μπορει να λαβει μετα απο μια μικρη αποσταση!!!!!!!! τι μπορει να φταιει????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mech5107 Ιανουάριος 23, 2010 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2010 Εγκο ντεν καταλαμπενι τπτ... Ριντ δα ρουλζ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Ιανουάριος 23, 2010 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2010 Τα greeklish και το άσχημο υφάκι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mech5107 Ιανουάριος 23, 2010 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2010 Δοκίμασε αν έχει επιλογή στο interface του router για ισχύ εκπομπής και channel...Ειδικά με το channel έχω δει μεγάλη διαφορά σε διάφορα router... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsakonas Ιανουάριος 24, 2010 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2010 οπτικη επαφη υπαρχει στην μικρη αποσταση?πολωση σωστη? (πχ καθετα η κεραια του ρουτερ,καθετα και η κεραια του πομποδεκτη?) Link to comment Share on other sites More sharing options...
rido21 Ιανουάριος 24, 2010 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2010 οπτικη επαφη υπαρχει στην μικρη αποσταση?πολωση σωστη? (πχ καθετα η κεραια του ρουτερ,καθετα και η κεραια του πομποδεκτη?)Δεν έχει κεραία το συγκεκριμένο! Δοκίμασε να αλλάξεις κανάλι!Για να το κάνεις αυτό, διάβασε κάποιες οδηγίες εδώ:www.otenet.gr/hd Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.