DJD Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30, 2003 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30, 2003 Η καλύτερη ταινία της χρονιάς... H πιο splatter "κομωδία" που έχω δει. Κάτι που από καιρό ήθελε να γυρίσει ο Ταραντίνο - άλλωστε από καμιά ταινία του δεν λείπει το αίμα. Αν δεν το έχετε δει, σας το προτείνω ανεπιφύλακτα!Προσοχή! Αν δεν μπορείτε το αίμα (έστω και με το χιούμορ του Ταραντίνο) ή αν είστε πιτσιρίκι.. σκεφτείτε το δυο φορές για να πάτε να το δείτε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Suedehead Νοέμβριος 30, 2003 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 30, 2003 χμμμ θελω να το δω αλλα θα το ξανασκεφτω λογο αιματος... Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Νοέμβριος 30, 2003 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 30, 2003 τρεχα εσυ να δεις splatter κωμωδιες και ασε σε μας τα διαγραμματα στο excel Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Δεκέμβριος 1, 2003 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2003 τρεχα εσυ να δεις splatter κωμωδιες και ασε τη cpu να καίγεται Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shidokanjohn Δεκέμβριος 1, 2003 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2003 πωπω να η πρωτη φορα που διαφωνω με τον Κωστακη....μεγαλη πατατα.......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex_000 Δεκέμβριος 1, 2003 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2003 Εγω την λάτρεψα αλλά πάλι ο Ταραντινο ειναι ο αγαπημένος μου σκηνοθέτης . Το κλασσικό στυλ του ειναι διαχυτο στην ταινία. Παρόλα αυτά τον ειχα ξεγραμένο πριν δώ την ταινία. Μετα το μετριο jackie brown , και το μετριο επίσης τραιλερ του KILL BILL . Ευτυχώς διαψευστηκα πλήρως..Δεν θα το έλεγα ακριβώς κομωδία βεβαια... απλά αντιμετωπίζει την βια και τον θάνατο με "ελαφρότητα" αλλα αυτο ισχύει γενικά στις ταινίες του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Δεκέμβριος 1, 2003 Author #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2003 Αρχική απάντηση από alex_000Δεν θα το έλεγα ακριβώς κομωδία βεβαια... απλά αντιμετωπίζει την βια και τον θάνατο με "ελαφρότητα" αλλα αυτο ισχύει γενικά στις ταινίες του. Καλά κομωδία δεν είναι, γιαυτό ήταν μέσα σε εισαγωγικά. Απλά είναι το ιδιαίτερο χιούμορ του Ταραντίνο. Το δεύτερο μέρος της σειράς σε κανά τρίμηνο βγαίνει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex_000 Δεκέμβριος 1, 2003 #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2003 Απο οτι ξέρω πιο νωρίς ( Φευρουάριο νομίζω). Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Δεκέμβριος 1, 2003 #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2003 μαζί γυρίστηκαν σαν αυτοτελής ταινία αλλά του βγήκε μεγάλη του Ταραντίνο και τη μοίρασαν... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giorgos Δεκέμβριος 2, 2003 #10 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2003 Την ειδα και εγω και μου αρεσε πολυ. Κωμωδια δεν ειναι αλλα γελασα πολυ περισσοτερο απο οσο θα γελουσα βλεποντας μια "κωμωδια".. Αν δεν σας ενοχλει η βια ,το αιμα και ειδικα ο Ταραντινο,να την δειτε σιγουρα. Το volume 2 θα ειναι πιο αγριο εντομεταξει.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.