jpavly Ιανουάριος 22, 2010 #21 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2010 Αύριο με τίποτα εγώ παιδιά, όλη μέρα έχω τρεξίματα, sorry Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Ιανουάριος 22, 2010 #22 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2010 και εγώ με τιποτα αυριο.. φουλ διάβασμα γιατι δίνουμε βαρβάτο μάθημα τη δευτέρα.Για τρίτη ειναι μέσα κανείς; Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Ιανουάριος 22, 2010 #23 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2010 Μέσα για Τρίτη!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Ιανουάριος 22, 2010 #24 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2010 ωραια, άλλος; Κλεισθένη, Γιάννη, Ιάσωνα ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Ιανουάριος 23, 2010 #25 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2010 δουλευει ο κοσμος τις καθημερινες τριτη δουλευω μεχρι 11 βραδυ. θα με βολευε σουκου γιατι και αυριο και το αλλο σαβ/κο δουλευω 6 το πρωι.Οποτε μετα θα ειμαι free αυριο δεν μπορω με τπτ γιατι παω μαραθωνα μετα τη δουλεια οποτε απο το αλλο σκ Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Ιανουάριος 23, 2010 #26 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2010 για τρίτη πρωί λέμε, μη μου πεις ότι δουλεύεις από το πρωί μέχρι τις 11 το βράδυ Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Ιανουάριος 23, 2010 #27 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2010 παντα δουλευω εγω.... Τριτη μωρε πρωι ; θα παω στη βολτα μου και μετα δε θα εχω ουτε μια ορεξη για δουλεια ; Ουστ.Κατσε διαβασε τωρα για να παμε σαβ/κο 16/2 κατεβαινει και ο Σακης.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Ιανουάριος 23, 2010 #28 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2010 τριτη πρωί θα πάμε, να έχει και ήλιο (όχι ότι το Σ.κ δεν θα έχει αλλά αργεί ). άσε τις δικαιλογίες επίσης όταν με το καλό έρθει και ο Σάκης, θα κανονίσουμε nikon vs canon εξόρμηση (αν μπορεί και ο Άγγελος, ο Διονύσης και (λέμε τώρα ) ο NTGής) edit: πείτε ιδέες για μέρος...κάνα κέντρο λέω εγώ που έχω και διάφορα ωραία σημεία.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Ιανουάριος 23, 2010 #29 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2010 εγω πιστευω πως θα ντρεπεται να εμφανιστει ο NTG με την 5D του.. btw τι σε κανει να σου δινει ελπιδες οτι θα ερθει απο Λαρισα ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Ιανουάριος 23, 2010 #30 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2010 τίποτα αλλά ποτέ δεν ξέρεις..πάντως από FF θα μας χορτάσουν οι άλλοι δύο Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Ιανουάριος 23, 2010 #31 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2010 FF χορτασα το περασμενο Σαββατο που ειχα παει μονοημερη στον Αγγελο.... Αλλα , "ο σειρα L" χειροτερος και απο κινητο βρε αδερφε.......κοκκινα μπλε πιξελς εβλεπες λοιπον τερμα το ΟΤ Για Τριτη πρωι δε ξερω αληθεια.Γιατι ειμαι απογευματινος στη δουλεια για τυχων δουλειες του σπιτιου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Ιανουάριος 23, 2010 #32 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2010 ωραία το πρωί φωτο-βόλτα και η φασίνα το μεσημέρι όσο για αυτούς τους L τους ξέρω τι χάλια είναι, C έπρεπε να τους λένε (crap) Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Ιανουάριος 23, 2010 #33 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2010 Ναι, πάμε κέντρο, Μοναστηράκι, Πλάκα, Ακρόπολη, Συνταγμα; Και ας ξαναπάμε το σ/κ που θα μπορούν και άλλοι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
angel_f Ιανουάριος 23, 2010 #34 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2010 Ιάσονα και λοιποί Νικονακιδες ενα θα σας πω... L = Luxury!! Πάντως stay tuned!! Σας ετοιμάζω έκπληξη!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Ιανουάριος 23, 2010 #35 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2010 Ναι, πάμε κέντρο, Μοναστηράκι, Πλάκα, Ακρόπολη, Συνταγμα; Και ας ξαναπάμε το σ/κ που θα μπορούν και άλλοι. +1, κατά τι ώρα να πούμε; κατά τις 10 στον ΗΣΑΠ στο Μοναστηράκι πχ; επίσης να οριστικοποιήσουμε τις συμμετοχές, για την ώρα έχουμε: hayabusa PetrosD GoMaR Dolly το ΄χεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Ιανουάριος 23, 2010 #36 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2010 Το επομενο Σκ θα περνάω και εγω απο εκεί το πρωι.Ισως περάσω να σας γνωρίσω :to_pick_ones_nose3: Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Ιανουάριος 23, 2010 #37 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2010 Για Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2010 το πρωί λέμε. Το τονίζω μη ξεχαστεί κανείς. Δεν έχουμε canonίσει () ακόμα για το ερχόμενο Σ/Κ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Ιανουάριος 23, 2010 #38 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2010 Γραψε λαθος Link to comment Share on other sites More sharing options...
aeroengine Ιανουάριος 23, 2010 #39 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2010 Παιζει η συμμετοχη και καποιου ανηλικου με d3000 στην παρεα? χαχα Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Ιανουάριος 23, 2010 #40 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2010 αμα μπορείς και έχεις όρεξη γιατί όχι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.