Jump to content

Δελαμπίτικη συνάντηση για φωτο-τεστς

Recommended Posts

• Replies 137
  • Created
  • Last Reply

και εγώ με τιποτα αυριο.. φουλ διάβασμα γιατι δίνουμε βαρβάτο μάθημα τη δευτέρα.

Για τρίτη ειναι μέσα κανείς;

δουλευει ο κοσμος τις καθημερινες:p

τριτη δουλευω μεχρι 11 βραδυ.

θα με βολευε σουκου γιατι και αυριο και το αλλο σαβ/κο δουλευω 6 το πρωι.Οποτε μετα θα ειμαι free

αυριο δεν μπορω με τπτ γιατι παω μαραθωνα μετα τη δουλεια οποτε απο το αλλο σκ :p

παντα δουλευω εγω....:p

Τριτη μωρε πρωι ; θα παω στη βολτα μου και μετα δε θα εχω ουτε μια ορεξη για δουλεια ; Ουστ.Κατσε διαβασε τωρα για να παμε σαβ/κο :D

16/2 κατεβαινει και ο Σακης..

τριτη πρωί θα πάμε, να έχει και ήλιο (όχι ότι το Σ.κ δεν θα έχει αλλά αργεί :p ). άσε τις δικαιλογίες :p

επίσης όταν με το καλό έρθει και ο Σάκης, θα κανονίσουμε nikon vs canon εξόρμηση (αν μπορεί και ο Άγγελος, ο Διονύσης και (λέμε τώρα ) ο NTGής)

edit: πείτε ιδέες για μέρος...κάνα κέντρο λέω εγώ που έχω και διάφορα ωραία σημεία..

εγω πιστευω πως θα ντρεπεται να εμφανιστει ο NTG με την 5D του..:p

btw τι σε κανει να σου δινει ελπιδες οτι θα ερθει απο Λαρισα ;:p

FF χορτασα το περασμενο Σαββατο που ειχα παει μονοημερη στον Αγγελο....:p

Αλλα , "ο σειρα L" χειροτερος και απο κινητο βρε αδερφε.......κοκκινα μπλε πιξελς εβλεπες :hehe:

λοιπον τερμα το ΟΤ

Για Τριτη πρωι δε ξερω αληθεια.Γιατι ειμαι απογευματινος στη δουλεια για τυχων δουλειες του σπιτιου.

ωραία το πρωί φωτο-βόλτα και η φασίνα το μεσημέρι :D

όσο για αυτούς τους L τους ξέρω τι χάλια είναι, C έπρεπε να τους λένε (crap) :hehe:

Ναι, πάμε κέντρο, Μοναστηράκι, Πλάκα, Ακρόπολη, Συνταγμα; Και ας ξαναπάμε το σ/κ που θα μπορούν και άλλοι.

Ναι, πάμε κέντρο, Μοναστηράκι, Πλάκα, Ακρόπολη, Συνταγμα; Και ας ξαναπάμε το σ/κ που θα μπορούν και άλλοι.

+1, κατά τι ώρα να πούμε; κατά τις 10 στον ΗΣΑΠ στο Μοναστηράκι πχ;

επίσης να οριστικοποιήσουμε τις συμμετοχές, για την ώρα έχουμε:

hayabusa

PetrosD

GoMaR

Dolly το ΄χεις; :D

Το επομενο Σκ θα περνάω και εγω απο εκεί το πρωι.

Ισως περάσω να σας γνωρίσω :to_pick_ones_nose3:

Για Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2010 το πρωί λέμε. Το τονίζω μη ξεχαστεί κανείς.

Δεν έχουμε canonίσει (;)) ακόμα για το ερχόμενο Σ/Κ.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.