Jump to content

Πρόβλημα ανάλυσης οθόνης

tasospaok123

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα σε όλους. Σήμερα που άνοιξα τον υπολογιστή μου άνοιξε σε ανάλυση 1024χ768, και δεν μπορώ να την βάλω στο 1680χ1050 που είναι η οθόνη μου. Είναι σαν να μην την αναγνώρισε. Έχω δοκιμάσει να βάλω drivers κάρτας γραφικών ξανά αλλά τίποτα. Παρακαλώ τα φώτα σας!!!

p.s drivers από την lg δεν βρήκα και δεν έχω και το δισκάκι, ούτε στην ιστοσελίδα έχει.

Καλησπέρα σε όλους. Σήμερα που άνοιξα τον υπολογιστή μου άνοιξε σε ανάλυση 1024χ768, και δεν μπορώ να την βάλω στο 1680χ1050 που είναι η οθόνη μου. Είναι σαν να μην την αναγνώρισε. Έχω δοκιμάσει να βάλω drivers κάρτας γραφικών ξανά αλλά τίποτα. Παρακαλώ τα φώτα σας!!!

p.s drivers από την lg δεν βρήκα και δεν έχω και το δισκάκι, ούτε στην ιστοσελίδα έχει.

Βάλε νόμιμα αγορασμένα win και μετά κάλεσε το support της MS και σταμάτα να ποστάρεις σε όλα τα ελληνικά forums.

Από ccc, σαν τι αναγνωρίζεται η οθόνη σου? Κάνε uninstall και reinstall τους τελευταίους drivers. Τρέξε ένα ubuntu live cd να δεις αν εκεί παίζει σωστά η οθόνη (μήπως παίζει και σενάριο να την "άκουσε" η οθόνη σου)

Κάνε roll back drivers για το monitor σου. Κάτι αντίστοιχο μου είχε γίνει και σε μένα σε lg monitor.

edit: δλδ βγάλε τελείως ότι drivers εχει βάλει η lg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.