president.s Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22, 2010 Γεια σας..αντιμετωπίζω ενα ξαφνικο προβλημα με τα avi, mp4, mkv.. Και λεω ξαφνικό γιατι δν ειχα κανενα απολυτως πρόβλημα μεχρι πριν δυο μέρες που εκανα φορματ..(έχω ξανακανει πολλες φορες φορματ κ δν ειχα κανενα απολυτως προβλημα)..εχω κατεβασει τα καινουργια codecs pack σε media player, media player classic.Επίσης εχω το vlc player και ουτε αυτο εδωσε λυση..παντου το ιδιο, ακουω κανονικα τον ηχο και δ βλεπω τιποτα..κατεβασα και το Divx player,δουλευει αλλα εχει θεματα με τους υποτιτλους..Εχει κανεις καμια ιδεα??ευχαριστώ!Α..σημειωση εχω κατεβασει κ τς τελευταιους Drivers της καρτας γραφικών (δεν ξερω αν έχει καμια σχέση) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Ιανουάριος 22, 2010 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2010 Βάλε το ffdshow ή/και το Media Player Classic Home Cinema. Link to comment Share on other sites More sharing options...
president.s Ιανουάριος 22, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2010 Βάλε το ffdshow ή/και το Media Player Classic Home Cinema.τα έχω και τα δύο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Ιανουάριος 22, 2010 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2010 Ε το vlc είναι πολύ περίεργο που δεν παίζει εφόσον έχει ενσωματωμένους codecs για τα πάντα... Βγάλε τα όλα και ξαναπέρνα τα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Ιανουάριος 22, 2010 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2010 kmplayer? καλύτερο από το vlc Link to comment Share on other sites More sharing options...
president.s Ιανουάριος 22, 2010 Author #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2010 Ευχαριστω πολυ..λυθηκε το προβλημα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.