Jump to content

προταση για φτηνες βάσεις ηχείων βιοβλιοθήκης

psyber

Recommended Posts

ως φίλος της ποιοτικής αναπαραγωγής μουσικής αγόρασα τα εξής ηχεία: www.aktimate.com. αρχικά τα είχα σε βιβλιοθήκη οπου πραγματικά πνίγονταν. έτσι στην προσπάθεια μου να τα στήσω στο σαλόνι αναζήτησα βάσεις που αφενός να τα σηκώνουν άνετα , αφετέρου να μην είναι άσχετες γιατι το σαλόνι είναι ο πρώτος χωρος που συναντά κανείς μπαίνοντας στο σπίτι μου. οι τιμές που άκουσα σε διαφορα χαιντεάδικα μαγαζιά ήταν από 120 έως 300 ευρώ που στην παρούσα οικονομική κατάσταση μου είναι παραπάνω από τραγικές για βάσεις μονο. έτσι βρήκα τις εξής βάσεις τις γνωστής κινεζικης εταιρίας koda. παιζουν γύρω στα 50 ευρώ και αισθητικά είναι πανέμορφες. τις προτείνω ανεπιφύλακτα. αθήνα τις έχουν παντού (εγώ τις βρήκα στοά φέξη) και στη Θεσσαλονίκή ρίξτε ένα μάτι στη βασιλέως ηρακλείου ( φαντάζομαι οτι ο μανταζής και οι δίπλα του θα τις έχουν γιατι δουλευουν πολύ koda).

είναι ευρέως γνωστές με τον κωδικό st-13-3 οπότε ζητήστε τις έτσι.

ως φίλος της ποιοτικής αναπαραγωγής μουσικής αγόρασα τα εξής ηχεία: www.aktimate.com. αρχικά τα είχα σε βιβλιοθήκη οπου πραγματικά πνίγονταν. έτσι στην προσπάθεια μου να τα στήσω στο σαλόνι αναζήτησα βάσεις που αφενός να τα σηκώνουν άνετα , αφετέρου να μην είναι άσχετες γιατι το σαλόνι είναι ο πρώτος χωρος που συναντά κανείς μπαίνοντας στο σπίτι μου. οι τιμές που άκουσα σε διαφορα χαιντεάδικα μαγαζιά ήταν από 120 έως 300 ευρώ που στην παρούσα οικονομική κατάσταση μου είναι παραπάνω από τραγικές για βάσεις μονο. έτσι βρήκα τις εξής βάσεις τις γνωστής κινεζικης εταιρίας koda. παιζουν γύρω στα 500 ευρώ και αισθητικά είναι πανέμορφες. τις προτείνω ανεπιφύλακτα. αθήνα τις έχουν παντού (εγώ τις βρήκα στοά φέξη) και στη Θεσσαλονίκή ρίξτε ένα μάτι στη βασιλέως ηρακλείου ( φαντάζομαι οτι ο μανταζής και οι δίπλα του θα τις έχουν γιατι δουλευουν πολύ koda).

είναι ευρέως γνωστές με τον κωδικό st-13-3 οπότε ζητήστε τις έτσι.

500 γιουρια οι βασεις?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.