Kostas7GTR Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30, 2003 #1 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30, 2003 Θέλω να αγοράσω μητρική με 875 για το 2ο Pc και είμαι ανάμεσα σε 3: 1)Asus P4C800 E-Deluxe(Αυτή που έχω τώρα), Abit ΙC7 ή IC7G, Epox 875P Rev2 . Την Asus θα την αγοράσω πάλι μόνο αν βρώ Rev ή λύση για το FSB πάνω από 300 !!! αφού έχω στόχο να τα περάσω ! Υπάρχουν ακόμα τα προβλήματα με τους Mem Dividers στην Abit ? H Epox τι λέει ? O DJD μου είπε πως και αυτή έχει μερικά προβλήματα μετά τα 300...:'(
RootX Νοέμβριος 30, 2003 #2 Νοέμβριος 30, 2003 Κοίτα, μην γελιόμαστε, προβλήματα σταθερότητας έχουν όλες μετά τα 300... άλλες τα πιάνουν με δυσκολία(βλέπε epox), άλλες τα πιάνουν πιο εύκολα(asus) αλλά έχουν ζόρια με το agp/pci lock, δεν νομίζω να θεωρείτε σταθερό ένα σύστημα όπου μετά από 2 reboot να χάνει το lock....Αν δεν θες να πάρεις πάλι asus, στην θέση σου θα έπαιρνα το epox, πολύ γρήγορο στις μνήμες και δίνει όλες τις απαραίτητες τάσεις χωρίς να χρειαστεί να βάλεις χέρι στην μητρική..Σε σχέση με την abit, είναι αρκετά φθηνότερη, και δεν έχει τα ζόρια με τους διαιρέτες..
Kostas7GTR Νοέμβριος 30, 2003 Author #3 Νοέμβριος 30, 2003 Αρχική απάντηση από RootX Κοίτα, μην γελιόμαστε, προβλήματα σταθερότητας έχουν όλες μετά τα 300... άλλες τα πιάνουν με δυσκολία(βλέπε epox), άλλες τα πιάνουν πιο εύκολα(asus) αλλά έχουν ζόρια με το agp/pci lock, δεν νομίζω να θεωρείτε σταθερό ένα σύστημα όπου μετά από 2 reboot να χάνει το lock.... Αν δεν θες να πάρεις πάλι asus, στην θέση σου θα έπαιρνα το epox, πολύ γρήγορο στις μνήμες και δίνει όλες τις απαραίτητες τάσεις χωρίς να χρειαστεί να βάλεις χέρι στην μητρική.. Σε σχέση με την abit, είναι αρκετά φθηνότερη, και δεν έχει τα ζόρια με τους διαιρέτες.. Την έχεις δοκιμάσει την Epox?Η Asus μου 300αριζει ευκολα αλλά στα 301 δεν δουλεύει σωστά με τίποτα. Απορώ πως παλία με το 1011Beta6 Bios είχα μπει Windows με 315 Fsb !! Η Epox δεν έχει πρόβλημα με τους Διαιρέτες σίγουρα ?
RootX Νοέμβριος 30, 2003 #4 Νοέμβριος 30, 2003 Είχα και τις 2 epox, rev1.2 & rev2.0..H πρώτη δεν έδινε τάση στον επεξεργαστή(max 1.65) και η rev2.0 300αρισε με δυσκολία, αλλά ήταν Γρήγορη .Πρόβλημα με διαιρέτες δεν συνάντησα σε καμμία από τις 2.
Kostas7GTR Νοέμβριος 30, 2003 Author #5 Νοέμβριος 30, 2003 Αρχική απάντηση από RootX Είχα και τις 2 epox, rev1.2 & rev2.0.. H πρώτη δεν έδινε τάση στον επεξεργαστή(max 1.65) και η rev2.0 300αρισε με δυσκολία, αλλά ήταν Γρήγορη . Πρόβλημα με διαιρέτες δεν συνάντησα σε καμμία από τις 2. Για να 300αρισει η 2η έκανες κανένα Mod ? Στο λέω γιατι η δικιά μου η Asus 300αρίζει χωρίς κανένα Mod! Η Rev.2 ήταν γρηγορότερη από την 1.2? Δεν έχω δει Review γιαυτό ρωτάω...
RootX Νοέμβριος 30, 2003 #6 Νοέμβριος 30, 2003 Κανένα mod για την rev 2.0... λέγοντας ότι 300σαρίζει με δυσκολία, εννοώ ότι τα πιάνει μεν, αλλά όχι σταθερά, μόνο για ορισμένα bench. H διαφορά της σε σχέση με την 1.2, είναι ότι δίνει max Vcore 1.85 από τα 1.65 της 1.2, και παίζει σωστά και το onboard lan.Η asus τα πιάνει ανετότατα τα 300 και σταθερά, από εκεί και πάνω δεν δουλεύει το agp/pci lock με αποτέλεσμα να χρειάζεται μέσα από τα win με 3ο πρόγραμμα(setfsb, clockgen) να το ρυθμίσεις στα 72/36 για να παίξει σωστά.. ρύθμιση η οποία μετά από κάναδυο reboot χάνεται...Η epox, σε αντίθεση με την p4c800, διατηρεί το pat σε όλους τους συνδιασμούς διαιρετών(1:1, 5:4, 3:2) και είναι γρηγορότερη στις αντίστοιχες συχνότητες σε σχέση με την asus.
Kostas7GTR Νοέμβριος 30, 2003 Author #7 Νοέμβριος 30, 2003 Αρχική απάντηση από RootX Κανένα mod για την rev 2.0... λέγοντας ότι 300σαρίζει με δυσκολία, εννοώ ότι τα πιάνει μεν, αλλά όχι σταθερά, μόνο για ορισμένα bench. H διαφορά της σε σχέση με την 1.2, είναι ότι δίνει max Vcore 1.85 από τα 1.65 της 1.2, και παίζει σωστά και το onboard lan.Η asus τα πιάνει ανετότατα τα 300 και σταθερά, από εκεί και πάνω δεν δουλεύει το agp/pci lock με αποτέλεσμα να χρειάζεται μέσα από τα win με 3ο πρόγραμμα(setfsb, clockgen) να το ρυθμίσεις στα 72/36 για να παίξει σωστά.. ρύθμιση η οποία μετά από κάναδυο reboot χάνεται...Η epox, σε αντίθεση με την p4c800, διατηρεί το pat σε όλους τους συνδιασμούς διαιρετών(1:1, 5:4, 3:2) και είναι γρηγορότερη στις αντίστοιχες συχνότητες σε σχέση με την asus. Οκ σε ευχαριστώ, θα ψάξω να βρώ κανένα Review στο InterNet....
Makis Hourdakis Απρίλιος 3, 2004 #8 Απρίλιος 3, 2004 Εγώ πάλι θα σου 'λεγα να δεις και τις MSI 875PNeo2-LSR και MSI875PNeo2-FIS2R. Εγώ συγκεκριμένα έχω την πρώτη και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Αλήθεια ρε παιδιά, οι Abit, εκτώς από O/C τι λένε;
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.