zeovani Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21, 2010 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21, 2010 Hello και καλή χρονιά με υγεία σε όλους...Πριν 2 έτη αγόρασα έναν quad 9300 με 2 gb corsair ddr2...Στην παρούσα φάση βλέπω κάτι i7, έχω ακούσει ως ψιλοάσχετος ότι για 4πύρηνοι βγάζουν επιδόσεις σαν να ήταν 8πύρηνοι και το σκέφτομαι σοβαρά να κάνω αντικατάσταση...Επιπλέον έχω τις μνήμες αλλά δεν ξέρω εάν άξιζε τον κόπο (γιατί οι μνήμες δυστυχώς δεν "πέφτουν") να μπω στο κόστος ή να αγοράσω επιπλέον ή να τις αντικαταστήσω με άλλες (αντί 2*1gb να τις κάνω 2*2gb). Το pc το έχω αγοράσει από το plaisio με εγγύηση ακόμη 1 έτος.Αλήθεια εκεί αντικαθιστούν μνήμες με καινούργιες όπως επίσης και επεξεργαστές?Ευχαριστώ...
thespesios Ιανουάριος 21, 2010 #2 Ιανουάριος 21, 2010 αναλογως τι θα κανεις με το pc μπορουμε να σου πουμε αν αξιζει ή οχι να κανεις αναβαθμιση......αν πας σε i7 εχεις 2 επιογες : i7 σε 1156 socket (i7 860) ή σε 1366 socket (i7 920) ...φθηνοτερη πλατφορμα ειναι η 1156.....Και οι 2 πλατφορμες υποστηριζουν μονο DDR3 μνημες......Αυτο που λες περι 8 πυρηνων ειναι οι τεχνολογια hyperthreading της intel ,στην οποια τα windows αναγνωριζουν διπλασιους πυρηνες απο τους φυσικους πυρινες του cpuΓνωμη μου ειναι να μη βιαστεις να προχωρησειςσε αγορα καθως σε βλεπω λιγο μπερδεμενο.......Καλυτερα να παρεις αλλα 2x1 gb ram (με παρομοια χαρακτηριστικα αυτων που εχεις) και αν παιζεις παιχνιδια σε σχετικα μεγαλη αναλυση ..και μια καρτα γραφικων....(μη ρωτησεις ποια ...μονο ati)Ναι το πλαισιο αλλαζει μνημες και καρτες.....
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.