Jump to content

Επισκευη γρατζουνιων σε οθονη

BananaTzo

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπερα σε ολους,

Σε 2 εβδομαδες φευγω για το στρατο κ οπως αρκετοι αλλοι φανταροι,εκανα την ηρωικη κινηση κ αγορασα ενα psp για καθαρα ψυγαγωγικους λογους!Πηρα την εκδοση fat,μεταχειρισμενο σε αρκετα καλη τιμη κ μπορω να πω οτι ειμαι πολυ ευχαριστημενος.Το μοναδικο μου παραπονο ειναι οτι υπαρχουν μερικες ελαφριες γρατζουνιες στην οθονη.

Τοτε μου ηρθαν στο μυαλο ολα τα "αποφθεγματα σοφιας" που βρισκει κανεις στο youtube που εξαφανιζουν πας νοσο κ γρατζουνια απο cd/dvd/screens ως δια μαγειας.

Αποτι καταλαβαινω το ολο κολπο εχει να κανει με το γεμισμα των γρατζουνιων με καποιο αλλο υλικο,πραγμα λογικο μεν,υποπτο δε οταν αυτο το υλικο ειναι μπανανες/οδοντοπαστες/βαζελινες/γομες/gel κ αλλα συναφή.

Θα ηθελα να παρακαλεσω εαν καποιος εχει καποια σχετικα εμπειρια πανω στο θεμα να μην διστασει να το postαρει!

Ευχαριστω! :beer:

Συνηθως κ αυτα ειναι λιγακι διαλυμενα.Μια ανταλλακτικη οθονη κοστιζει καπου στα 30 ευρω κ για να πω την αληθεια αναζητω κατι πιο οικονομικο. :whip:

Κάπου μέσα στο... σπίτι μου την έχω ξαναδεί αυτή την αλοιφή. Για περίμενε μέχρι αύριο να ρωτήσω τον αδερφό μου, μια και νομίζω την έχει αγοράσει. Να μας πει εντυπώσεις.

Την έχω δοκιμάσει την Displex, δεν κάνει τίποτα απολύτως αν οι γρατζουνιές είναι βαθιές.

Αν ξέρεις από αυτά, δοκίμασε να χρησιμοποιήσεις μαλακή αλοιφή αυτοκινήτου, η οποία προφανώς δίνει πολύ καλό αποτέλεσμα.

Βάλε ένα screen protect, τουλάχιστον στο HTC μου κάτι ψιλές δεν φαίνονται καθόλου έτσι.

Displex + screen protect μαζί θα κάνουν δουλειά ?

screen protect από πού αγοράζουμε ?

(για το κινητό μου το θέλω)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.