morpheusgr Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21, 2010 Οσοι ειστε απο θεσσαλονικη και εχετε αγορασει αποκωδικοποιητη για να παρακολουθειτε τα ψηφιακα ιδιωτικα καναλια, εχετε προβληματα με την εικονα? Εγω χρησιμοποιω τον turbox του πλαισιου και πολλες φορες η εικονα κανει σπασιματα και παγωνει με αποτελεσμα να χανεται η ομαλη ροη της εικονας. Ξερετε αν αυτο οφειλεται στο σημα που εκπεμπεται απο τον σταθμο η φταιει ο αποκωδικοποιητης μου? Εχετε διαπιστωσει παρομοια προβληματα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnnyX Ιανουάριος 21, 2010 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2010 επειδη πηρα και εγω τον ιδιο ..τον εστειλα πισω για service ...αυριο λογικα θα τον παραλαβω ..αλλα θα ζητησω τον γυρισω και να παρω πιστωτικο.Δε μου αρεσε καθολου και ειχε προβληματα ακομα και μετα το firmware update1) To PVR δε δουλευει καλα αφου οποτε θελει γραφει οποτε θελει οχι2) Τα αρχεια που εξαγει κατα την εγγραφη (.dvr) ειναι μη αναγνωσιμα απο το pc απο ολα τα προγραμματα3) Η εξοδος component βγαζει αλλοιωμενα χρωματα (συνεδεσα απλο RCA 2 καναλιων ηχου και 1 composite...αλλα νομιζω οτι και το component καλωδιο ειναι το ιδιο)4) Εχει RF in&out. Αν εχει κλειστο το δεκτη εντελως (ειτε standby) η εικονα που περνει η tv μεσω του δεκτη (αναλογικη) υποβαθμιζεται πολυ...αρα πρεπει να εχει συνεχως το δεκτη ανοιχτο ( η αλλιως περνεις διακλαδωση κεραιας).5) Το manual ειναι ΑΘΛΙΟ. Απλα διαβαζει το menu !!! Δε λεει τι κανει η καθε επιλογη . Link to comment Share on other sites More sharing options...
iraklisvel Ιανουάριος 21, 2010 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2010 Για το σήμα πάντως, όταν χάνεται η κίνηση είναι θέμα αστάθειας-έλλειψης σήματος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
morpheusgr Ιανουάριος 22, 2010 Author #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2010 Δηλαδη αν παω και τους πω οτι δε μ' αρεσε και οτι εχει αυτα τα προβληματα μου κοβουν πιστωτικο και αγοραζω αλλο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Ιανουάριος 22, 2010 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2010 Ελεγξτε τις κεραιες κ τους ενισχυτες σας πριν προσφυγετε στη "ευκολη" λυση του rma...Ειναι στην κριση του καταστηματος αν θα σου κοψει πιστωτικο Nio, εκτος αν αποδειξεις οτι το προιον εχει προβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
morpheusgr Ιανουάριος 22, 2010 Author #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2010 τι μπορω να ελενξω στην κεραια και τον ενισχυτη μου? μεχρι τις 14 του μηνα δεν υπηρχε κανενα προβλημα, τα αναλογικα καναλια επαιζαν κανονικα, μετα τις 14 σταματησε η αναλογικη εκπομπη και στα ψηφιακα εχω αυτο το προβλημα. Φταιει ο αποκωδικοποιητης η ο σταθμος (Φιλιπειο)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnnyX Ιανουάριος 22, 2010 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2010 Σιγουρα και ο δικος σου κανει τα ιδια προβληματα με το PVR οπως και και σε μενα και στο γαμπρο μου που το πηρε . Αληθεια δεν υπαρχει το λεγομενο "money back guarantee" σε ολα τα προιοντα υποχρεωτικα ? (20-21 μερες ποσο ειναι ?) Link to comment Share on other sites More sharing options...
morpheusgr Ιανουάριος 22, 2010 Author #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2010 Δεν ξερω αν υπαρχει κατι τετοιο, ξερω ομως οτι υπαρχει 7 ημερες DOA Link to comment Share on other sites More sharing options...
neuromancer Ιανουάριος 23, 2010 #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2010 Το δικό σου όμως δεν ηταν DOA... Link to comment Share on other sites More sharing options...
morpheusgr Ιανουάριος 23, 2010 Author #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2010 Αν αναφερεσαι στο δικο μου ειχε DOA μεχρι χθες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
neuromancer Ιανουάριος 23, 2010 #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2010 Άλλο τι είχε και άλλο τι ήταν. Αν λειτουργεί (έστω και προβληματικά) πας για RMA αλλά όχι με DOA διακαιολογία. Τέτοια εντύπωση έχω. DOA = Dead On Arrival Link to comment Share on other sites More sharing options...
nndgr Ιανουάριος 24, 2010 #12 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2010 Αυτά δυστηχώς είναι τα πρώτα προβλήματα της ψηφιακής εκπομπής σήματος...Δυστηχώς... Link to comment Share on other sites More sharing options...
oxide Ιανουάριος 24, 2010 #13 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2010 Αυτά δυστηχώς είναι τα πρώτα προβλήματα της ψηφιακής εκπομπής σήματος...Δυστηχώς... τα ποια? επειδη ενας αποκωδικοποιητης εχει προβλημα φταιει η εκπομπη?:wassat: Link to comment Share on other sites More sharing options...
nndgr Ιανουάριος 24, 2010 #14 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2010 Όχι φυσικά... Απλά λέω ότι κάθε νέα υπηρεσία περιλαμβάνει δυστηχώς και κάποια προβλήματα που μπορεί να είναι είτε εξοπλισμού είτε άλλων παραγόντων... Ίσως η διατύπωση στο προηγούμενο μηνυμα δεν ήταν σωστή... Link to comment Share on other sites More sharing options...
oxide Ιανουάριος 24, 2010 #15 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2010 οκ φιλε ..ισως εφταιγε η διατυπωση και καταλαβα αλλο... εγω προσωπικα περιμενω ,γιατι εχω ακομα αναλογικα κανονικα να πεσουν οι δεκτες και να βελτιωθει λιγο η ποιοτητα τους.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nndgr Ιανουάριος 24, 2010 #16 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2010 Στη θεσσαλονίκη δέν ήρθε ακόμη δηλαδή...;:wassat: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.