Jump to content

Προβλήματα με ψηφιακούς δέκτες

morpheusgr

Recommended Posts

Οσοι ειστε απο θεσσαλονικη και εχετε αγορασει αποκωδικοποιητη για να παρακολουθειτε τα ψηφιακα ιδιωτικα καναλια, εχετε προβληματα με την εικονα? Εγω χρησιμοποιω τον turbox του πλαισιου και πολλες φορες η εικονα κανει σπασιματα και παγωνει με αποτελεσμα να χανεται η ομαλη ροη της εικονας. Ξερετε αν αυτο οφειλεται στο σημα που εκπεμπεται απο τον σταθμο η φταιει ο αποκωδικοποιητης μου? Εχετε διαπιστωσει παρομοια προβληματα?

επειδη πηρα και εγω τον ιδιο ..τον εστειλα πισω για service ...αυριο λογικα θα τον παραλαβω ..αλλα θα ζητησω τον γυρισω και να παρω πιστωτικο.

Δε μου αρεσε καθολου και ειχε προβληματα ακομα και μετα το firmware update

1) To PVR δε δουλευει καλα αφου οποτε θελει γραφει οποτε θελει οχι

2) Τα αρχεια που εξαγει κατα την εγγραφη (.dvr) ειναι μη αναγνωσιμα απο το pc απο ολα τα προγραμματα

3) Η εξοδος component βγαζει αλλοιωμενα χρωματα (συνεδεσα απλο RCA 2 καναλιων ηχου και 1 composite...αλλα νομιζω οτι και το component καλωδιο ειναι το ιδιο)

4) Εχει RF in&out. Αν εχει κλειστο το δεκτη εντελως (ειτε standby) η εικονα που περνει η tv μεσω του δεκτη (αναλογικη) υποβαθμιζεται πολυ...αρα πρεπει να εχει συνεχως το δεκτη ανοιχτο ( η αλλιως περνεις διακλαδωση κεραιας).

5) Το manual ειναι ΑΘΛΙΟ. Απλα διαβαζει το menu !!! Δε λεει τι κανει η καθε επιλογη .

Ελεγξτε τις κεραιες κ τους ενισχυτες σας πριν προσφυγετε στη "ευκολη" λυση του rma...

Ειναι στην κριση του καταστηματος αν θα σου κοψει πιστωτικο Nio, εκτος αν αποδειξεις οτι το προιον εχει προβλημα.

τι μπορω να ελενξω στην κεραια και τον ενισχυτη μου? μεχρι τις 14 του μηνα δεν υπηρχε κανενα προβλημα, τα αναλογικα καναλια επαιζαν κανονικα, μετα τις 14 σταματησε η αναλογικη εκπομπη και στα ψηφιακα εχω αυτο το προβλημα. Φταιει ο αποκωδικοποιητης η ο σταθμος (Φιλιπειο)?

Σιγουρα και ο δικος σου κανει τα ιδια προβληματα με το PVR οπως και και σε μενα και στο γαμπρο μου που το πηρε .

Αληθεια δεν υπαρχει το λεγομενο "money back guarantee" σε ολα τα προιοντα υποχρεωτικα ? (20-21 μερες ποσο ειναι ?)

Όχι φυσικά...

Απλά λέω ότι κάθε νέα υπηρεσία περιλαμβάνει δυστηχώς και κάποια προβλήματα που μπορεί να είναι είτε εξοπλισμού είτε άλλων παραγόντων...

Ίσως η διατύπωση στο προηγούμενο μηνυμα δεν ήταν σωστή...:)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.