LL_NEO Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29, 2003 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29, 2003 Λοιπόν πήγα στο Σταμπολίδη και πήρα λάστιχα Tygon. Το θέμα είναι ότι έχει πολύ παχιά τοιχώματα και δεν το βλέπω να καταφέρνω να κάτσει πάνω στη Hydor με το σύστημα δεσίματος που αυτή έχει. Το έχει καταφέρει κανείς ή όλοι βάζετε τους κλασικούς μεταλλικούς σφικτήρες; Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Νοέμβριος 29, 2003 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2003 κλασικούς μεταλλικούς σφικτήρες Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMk Νοέμβριος 29, 2003 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2003 Ούτε στις Eheim κάθονται όσα λάστιχα έχω δοκιμάσει, εκτός απο ένα σιλικονούχο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Νοέμβριος 29, 2003 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2003 σε τι τιμη τα βρηκες (αν επιτρεπετε) ειναι οντως χοντρα και δεν προκειται να τα σφιξεις ετσι, κανε οτι λεει ο Voudas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LL_NEO Νοέμβριος 29, 2003 Author #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2003 Αν θυμάμαι καλά 12,5 ευρώ το μέτρο, ή κάτι τέτοιο. Η μαγκιά (ή μάλλον το φάρδος) ήταν ότι είχε συνολικά 4,5 μέτρα και μου χάρισε το υπόλοιπο που είχε μείνει γιατί είπε οτι δε θα βρεθεί κανένας να πάρει τόσο λίγο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Νοέμβριος 29, 2003 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2003 Στο σημείο που θα βάλεις τον μεταλλικό σφικτήρα βάλε γύρω από το λάστιχο ένα λεπτό "δαχτυλίδι" αφρολέξ ώστε να μην "τραυματίσεις" τον σωλήνα.... αν και από όσο ξέρω μαζί θα το κάνουμε το στήσιμο :whistling Link to comment Share on other sites More sharing options...
LL_NEO Νοέμβριος 29, 2003 Author #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2003 :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.