bill86 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21, 2010 θέλω laptop για απλή χρήση μέχρι 500 euro εχω βρεί αυτα εδώ:1) http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/Notebook/Laptop/Turbo-x-Steel-N30-325-with-Windows-7-TA-EM-000504.htm2) http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/Notebook/Laptop/HP-Presario-CQ61-310sv-VT993EA-B1A.htm3) http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/Notebook/Laptop/Compaq-Presario-Cq71-210Sv-VF413EA-B1A.htmΑύτό που θέλω είναι η άποψή σας για αυτά τα laptop και κάποιες ερωτήσεις σχετικά.Αρχικά να ρωτήσω τα turbo-x εχετε ακούσει θετικά σχόλια ή αρνητικά, επίσης τα lenovo τι λένε?αν έχετε να προτέινετε και κάποιο άλλο ευχαρίστως να ακούσω με περιορισμούς: camera, windows 7, 500 euro όπως ήδη έχω πεί.Μια διόρθωση το τρίτο εχει τα Vista πάνω δεν πληρή τους όρους μου αλλα για 30 euro παραπάνω έχει πολλά επιπλέον απο το δεύτερο HP! Link to comment Share on other sites More sharing options...
veteran Ιανουάριος 21, 2010 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2010 εχουν περάσει από τα χέρια 1-2 lenovo.. Ωράια μηχανήματα και φθηνά(της ibm είναι αμα δεν κάνω λάθος). Από τα 3 αυτά θα σου πρότεινα το 3. Η HP έχει πολύ καλή εγγύηση και είναι σκυλιά τα laptop της. Έχει πιο πολύ ram από τα προηγούμενα και καλύτερο cpu. Όσο για τα Turbo X, το μόνο που με χαλάει είναι η εμφάνιση τους και η ποιότητα κατασκεύης του.. Πολύ πλαστικουρία.. Ελπιζω να βοήθησα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosmos Ιανουάριος 21, 2010 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2010 Μεταξυ των τριων το CQ71-210sv θα διαλεγα.Οταν εψαχνα για λαπτοπ ειχα παει μια βολτα απο το πλαισιο και τα ειχα δοκιμασει ολα.Τα turbox ηταν πολυ πλαστικουρα οπως λεει παραπανω ο φιλος και οι οθονες που εχουν ειναι απεσιες.Τις καλυτερες οθονες τις ειδα στα toshiba οπως και τα hp.Επισης ειναι πολυ στοιβαρα και "γεροδεμενα".Δηλαδη δεν ακουγονται τα πλαστικα να τριζουν ή εστω να κουνιουνται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bill86 Ιανουάριος 21, 2010 Author #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2010 Χρήσιμες συμβουλές και εμένα το τριτο μου αρεσε περισότερο με το μόνο "ελλάτωμα" τα Vista ήθελα τα win 7, τα έβαλα στο σταθερό μου και είναι πολύ καλά μεχρι τώρα αν ήθελα να αλλάξω το λειτουργικό του θα ήτανε πρόβλημα?Το ρωτάω γιατί από οσο ξέρω τα laptop καλό είναι να λειτουργούνε με το λειτουργικό που εχουνε απο το κατασκευαστή τους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nasos1416003258 Ιανουάριος 22, 2010 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2010 Στην οικογένεια έχουμε δυο CQ-71 με ελάχιστες διάφορες, οχι ακριβώς τα ίδια μοντέλα. Μέχρι στιγμής δεν έχουμε απολύτως κανένα πρόβλημα εκτος απο ενα το οποιο για αγνωστο λόγο αν μπει το SP2 vista κολαει πριν κανει Log in με μαυρη οθονη.Νομιζω σταμάτησε ομως το free upgrade σε windows 7 οπότε ξανασκεψου το.Γενικα ειμαστε πληρως ικανοποιημενοι απο τα λαπτοπ και μιαs δεν τα κουναμε και πολυ η επιλογη της 17αρας σε τετοια τιμη ειναι πολυ καλο deal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.