Jump to content

η γνώμη σας για τροφοδοτικό

serpico75

Recommended Posts

Το ειχα μετρησει και με πολυμετρο και δεν ειχε προβλημα...τοσο τα 2 δικα μου οσο και του φιλου μου και οσα αλλα chieftec εχω βαλει.για τα λεφτα τους οντως δεν εχουν ατελειες.με 100Ε πηρα 850αρι που και αθορυβο ειναι και με οτι του εχω φορτωσει μεχρι τωρα δεν ειχε προβλημα.αυτο δεν σημαινει οτι δεν υπαρχουν αλλα καλυτερα βεβαια.αλλα με το να την λες στον αλλο δεν βοηθας την συζητηση,ξερεις..

Οκ ότι πεις, είναι τα καλύτερα τροφοδοτικά στα λεφτά τους.

Δεν υπάρχει λόγος ρε παιδιά να τσακωνόμαστε για λαμαρίνες. :magic:

Τόσο τα μικρά νέα hec, όσο και η σειρά green της chieftec είναι ποιοτικές λύσεις για mainstream συστήματα και tight budget. Ένα προβληματάκι βέβαια, είναι πως δεν βρίσκουμε και τις 2 σειρές εύκολα πλέον στην ψωροκώσταινα (για τα HEC υπάρχει stock πάντως, σε αρκετά e-shop στην χώρα μας).

Τα Chieftec Green & Super Series είναι της CWT (ίδια πλατφόρμα με τα Toughpower, Corsair TX, και άλλα). Mόνο που αυτά δεν είναι και τόσο φτηνά, και παίζουν σε κατηγορία κόστους που υπάρχουν κι άλλα καλά μοντέλα.

Tα απλά μοντέλα GPS & APS είναι με group regulation, με πυκνωτές Capxon, και με διάφορα άλλα μειονεκτήματα όταν τα HEC παίζουν με per-rail regulation, Hitachi πυκνωτές και τα λοιπά.

Απο κει και πέρα, ο καθένας ας πιστεύει ότι νομίζει.

Από μένα Corsair vx/hx 450(αν δεν βγαίνουν από το budget)65~ στo pc1,80 στο πλαίσιο.

Και αθόρυβα και σκυλιά.(έχω το hx 450,και με 4850 cf και 8400 4.2ghz δούλευε ρολόι,με την 12v σταθερή στα 12.01 σε full load :inlove:)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.