serpico75 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21, 2010 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21, 2010 Εκτός από Thermaltake και Coolermaster, ποιά άλλα τροφοδοτικά έχετε να συστήσετε σαν πολύ καλά; Που να κάνουν εξίσου καλή δουλειά;
ΝTG Ιανουάριος 21, 2010 #2 Ιανουάριος 21, 2010 εξισου καλη δουλεια ..λιγο δυσκολο.Καλυτερη θα κανουν καποιο enermax ,corsair ,seasonic..και αλλα καπως πιο δυσευρετα στο ellada
winters Ιανουάριος 21, 2010 #3 Ιανουάριος 21, 2010 CorsairSeaSonicPCP&CoolingSilverstone (olympia)Enermax
serpico75 Ιανουάριος 22, 2010 Author #7 Ιανουάριος 22, 2010 Τα Chieftech είναι αξιόπιστα ή λέτε να σκάσει κανένα και να μου μείνει το pc στο χέρι;Τα γνωρίζετε; Τα έχει δουλέψει κανείς;
jpavly Ιανουάριος 22, 2010 #8 Ιανουάριος 22, 2010 Πέρνα από το δίπλα θέμα http://www.thelab.gr/showthread.php?t=73519Έχουν προταθεί πολλά κοντά σε αυτά που θέλεις.
serpico75 Ιανουάριος 22, 2010 Author #9 Ιανουάριος 22, 2010 Η HEROICHI γιατί εξαφανίστηκε απ' το χάρτη;
papatsonis Ιανουάριος 22, 2010 #10 Ιανουάριος 22, 2010 Τα Chieftech είναι αξιόπιστα ή λέτε να σκάσει κανένα και να μου μείνει το pc στο χέρι;Τα γνωρίζετε; Τα έχει δουλέψει κανείς;για φτηνη-τιμια λυση τα προτεινω, οντας και ζωντανο παραδειγμα απο το 2005 με το ιδιο 550αρι chieftec που εχει σηκωσει και παλιοτερα για benches τον Q6600@4 με 2χ3870 o/ced και σημερα τον Q9650 με την 285, αν δε, δεν ειχε αδυναμη σχετικα 12αρα (30Α μολις) οπως ειχα μετρησει την καταναλωση μου , οριακα θα σηκωνε και 2η 285..
Candyman Ιανουάριος 22, 2010 #11 Ιανουάριος 22, 2010 Η HEROICHI γιατί εξαφανίστηκε απ' το χάρτη;Δεν εξαφανίστηκε. Απλά ο περισσότερος κόσμος μαθαίνει τα προϊόντα μόνο από το promotion.Επίσης αν ένα προϊόν τέτοιου είδους δεν το φέρνει Plaisio, Eshop και multirama.. από τους περισσότερους αγνοείται!
ΝTG Ιανουάριος 22, 2010 #12 Ιανουάριος 22, 2010 Η "πλακα" ειναι οτι τα συγκεκριμενα μαγαζια εξαφανισαν και τα green series της chieftec.(ας πουμε η καλυτερη εναλλακτικη budget επιλογη μαζι με τα hec .Ενα κλικ πιο φτηνα τα chieftec)(multirama δεν ειχε φερει ..αλλα υπηρχαν στα αλλα 2)
Candyman Ιανουάριος 22, 2010 #13 Ιανουάριος 22, 2010 Η "πλακα" ειναι οτι τα συγκεκριμενα μαγαζια εξαφανισαν και τα green series της chieftec.(ας πουμε η καλυτερη εναλλακτικη budget επιλογη μαζι με τα hec .Ενα κλικ πιο φτηνα τα chieftec)(multirama δεν ειχε φερει ..αλλα υπηρχαν στα αλλα 2)Πράγματι τα Green series δεν ήταν άσχημα τροφοδοτικά. Ήταν τα μοναδικά Chieftec που πρότεινα κι εγώ όταν κάποιος έψαχνε για το απόλυτο budget psu. Τα HEC πάντως γενικά σε ποιότητα κατασκευής και χαρακτηριστικά είναι κλάσεις ανώτερα, αλλά παίζουν και σε παραπάνω κατηγορία κόστους.
serpico75 Ιανουάριος 23, 2010 Author #14 Ιανουάριος 23, 2010 Για να μαθαίνουμε και λίγο, τί σημαίνει green series;Φαντάζομαι, green series είναι μία γενική έννοια σε PSU, που δεν έχει μόνον η Chieftech. Σωστό; Ή μόνον η Chieftech τα έχει κατασκευάσει;Και κάτι ακόμα. Τα green series τί διαφορά έχουν από το non green series; Είναι μόνο στο budjet όπως προαναφέρθηκε;Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Dante80 Ιανουάριος 23, 2010 #15 Ιανουάριος 23, 2010 Όταν λέμε green series, εννοούμε σε αυτό το thread την ονομασία μιας σειράς τροφοδοτικών που έβγαλε η chieftec πριν ένα δίχρονο. Έχε υπόψιν σου πως πέρα από το προφανές (αγαπάμε το περιβάλλον κτλ) πολλές εταιρίες βαφτίζουν σειρές προϊόντων τους ως "green", απλά για να τσιμπήσουν πελατεία. Τόσο τα chieftec green, όσο και τα αντίστοιχα HEC τα είχε το e-shop για κάποιο καιρό, αλλά φαίνεται πως για τα δεύτερα ο αντιπρόσωπος στην χώρα μας αποσύρθηκε ή κάτι τέτοιο. Είναι κρίμα πάντως, καθώς μαζί με τα OEM seasonic και τα αντίστοιχα silverpower variants αποτελούσαν καλές εναλλακτικές για budget αγορές σε mainstream builds...
ΝTG Ιανουάριος 23, 2010 #16 Ιανουάριος 23, 2010 green series ειναι συγκεκριμενη σειρα που εβγαλε η chieftec.Μπορει το ονομα να παραπεμπει και αλλου σε κατι γενικοτερο..αλλα αφορα συγκεκριμενα μοντελα.Δες εδωTα hec 400ΤΕ-450ΤΕ-500ΤΕ-550ΤΕ ειναι τα πρωτα σαν budget καλη επιλογη..κυμαινονται απο 45-60Ε και για κατι καλυτερη πρεπει να ξεπερασεις τα 60Ε (ισως χρειαστεις να φτασεις τα 70Ε και αυτα σε λιγα watt (~400)Εδιτ..οκ....παλι αργησα
Dant3 Ιανουάριος 24, 2010 #17 Ιανουάριος 24, 2010 Τα chieftec για τα λεφτα τους ειναι αριστα...απο τα χερια μου εχουν περασει 2,τωρα ειμαι με ενα 850αρι και για τα χρηματα του ειναι παρα πολυ καλο.ειχε και ενας φιλους μου ενα 350αρι και το ειχε 3 χρονια σκυλοφορτωμενο με Ρ4 και μια Χ1950 και δουλευε απροβληματιστα και ας ειχε τον υπολογιστη ανοιχτο σχεδον 24/7...
Candyman Ιανουάριος 24, 2010 #18 Ιανουάριος 24, 2010 Τα chieftec για τα λεφτα τους ειναι αριστα...απο τα χερια μου εχουν περασει 2,τωρα ειμαι με ενα 850αρι και για τα χρηματα του ειναι παρα πολυ καλο.ειχε και ενας φιλους μου ενα 350αρι και το ειχε 3 χρονια σκυλοφορτωμενο με Ρ4 και μια Χ1950 και δουλευε απροβληματιστα και ας ειχε τον υπολογιστη ανοιχτο σχεδον 24/7... H λέξη άριστα σημαίνει "χωρίς ατέλειες". Ώστε λοιπόν τα chieftec είναι τέλεια για τα λεφτά τους; Ενδιαφέρουσα προσέγγιση. Αν κατάλαβα καλά τα θεωρείς άριστα επειδή απλά... δούλευαν! Δηλαδή ας πούμε αν είχανε ripple 200mV, θα το καταλάβαινες π.χ.; Υ.Γ. Ένα Heroichi 350w dual fan δούλευε 10 χρόνια σερί (και ακόμα δουλεύει). So?
qbiefox Ιανουάριος 24, 2010 #19 Ιανουάριος 24, 2010 H λέξη άριστα σημαίνει "χωρίς ατέλειες". Ώστε λοιπόν τα chieftec είναι τέλεια για τα λεφτά τους;Ενδιαφέρουσα προσέγγιση. Αν κατάλαβα καλά τα θεωρείς άριστα επειδή απλά... δούλευαν! Δηλαδή ας πούμε αν είχανε ripple 200mV, θα το καταλάβαινες π.χ.; Υ.Γ. Ένα Heroichi 350w dual fan δούλευε 10 χρόνια σερί (και ακόμα δουλεύει). So? Και απο την μυγα ξυγγι προσπαθεις να βγαλεις ρε ανθρωπε... Ολη την ωρα αναλυεις μεχρι και την τελευταια συλλαβη για να την πεις στους αλλους. Forum ειναι εδω για να λεμε τις αποψεις μας, οχι ιερα εξεταση. Και ναι, ο περισσοτερος κοσμος εδω μεσα πιστευει οτι τα chieftec αξιζουν πολυ τα λεφτα τους... Ελεος πια, πολεμο νευρων κανεις καθε φορα που καποιος εχει διαφορετικη αποψη απο την δικη σου. Κατσε τωρα να βρεις 15 review που να δειχνουν οτι τα HEC ειναι καλυτερα απο τα chieftec
Dant3 Ιανουάριος 24, 2010 #20 Ιανουάριος 24, 2010 Το ειχα μετρησει και με πολυμετρο και δεν ειχε προβλημα...τοσο τα 2 δικα μου οσο και του φιλου μου και οσα αλλα chieftec εχω βαλει.για τα λεφτα τους οντως δεν εχουν ατελειες.με 100Ε πηρα 850αρι που και αθορυβο ειναι και με οτι του εχω φορτωσει μεχρι τωρα δεν ειχε προβλημα.αυτο δεν σημαινει οτι δεν υπαρχουν αλλα καλυτερα βεβαια.αλλα με το να την λες στον αλλο δεν βοηθας την συζητηση,ξερεις..
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.