Jump to content

SOS - Πρόβλημα με rar file

spal

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Παιδιά, επειγόντως τα φώτα σας.

Έχω ένα αρχείο video (avi) σε winrar file με κωδικό. Όταν πάω να ανοίξω το rar file, μου ζητάει κωδικό. Τον βάζω (ξέρω τον κωδικό) και μου εμφανίζει το avi file. Όταν πάω να το ανοίξω, κάνει extract, αλλά όταν τελιώνει, δεν μου ανοίγει το avi file, και μου βγάζει το ακόλουθο μύνημα :

C:\...\test.rar: CRC failed in the encrypted file Test.avi (wrong password)?

O κωδικος που βάζω είναι 100% σωστός. Τι συμβαίνει και δεν μπορώ να ανοίξω το αρχείο? Υπάρχει τρόπος να βγω από αυτό το αδιέξοδο?

Please, help...:wall:

Απο όσο ξέρω, αν βάλεις λάθος κοδικό ΔΕΝ ξεκινά καν το unrar. (Κάνε ένα τεστ στα γρήγορα)

Που σημαίνει πως όντος βάζεις τον σωστό.

Αν μετά απο το unrar σου χτυπάιει error ίσως να παίζει κάτι με το rar και να υπάρχει κάποιο θέμα. (corruption κλπ).

Έχεις δίκιο φίλε μου. Με λάθος κωδικό, δεν ξεκινάει καν το unrar.

Αλλά στην περίπτωσή μου, τι γίνεται? Υπάρχει γιατριά, ή το αρχείο είναι κατεστραμένο?

δοκιμάζεις και καμιά άλλη version, ή κάποιπ άλλο πρόγραμμα, και αν συνεχίσει, τότε μάλλον είναι corrupted και δεν νομίζω να υπάρχει ιατρειά.

Μπορεί ο κωδικός να μην είναι σωστός. Θυμήσου καλύτερα. Πεζά - κεφαλαία έχουν διαφορά. Θυμήσου πάλι.

Ο κωδικός είναι σωστός. Δοκίμασα με τυχαίο κωδικό και δεν μου το άνοιγε καν.

Πείτε μου ένα άλλο πρόγραμμα για να κάνω unrar σας παρακαλώ...

7-zip, και είναι free.

Μυρίζομαι όμως corrupted file, και σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να ξανακατεβάσεις το αρχείο μήπως και έχεις καλύτερη τύχη.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.