spal Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21, 2010 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21, 2010 Παιδιά, επειγόντως τα φώτα σας. Έχω ένα αρχείο video (avi) σε winrar file με κωδικό. Όταν πάω να ανοίξω το rar file, μου ζητάει κωδικό. Τον βάζω (ξέρω τον κωδικό) και μου εμφανίζει το avi file. Όταν πάω να το ανοίξω, κάνει extract, αλλά όταν τελιώνει, δεν μου ανοίγει το avi file, και μου βγάζει το ακόλουθο μύνημα : C:\...\test.rar: CRC failed in the encrypted file Test.avi (wrong password)? O κωδικος που βάζω είναι 100% σωστός. Τι συμβαίνει και δεν μπορώ να ανοίξω το αρχείο? Υπάρχει τρόπος να βγω από αυτό το αδιέξοδο? Please, help...
Dolly Ιανουάριος 21, 2010 #2 Ιανουάριος 21, 2010 Απο όσο ξέρω, αν βάλεις λάθος κοδικό ΔΕΝ ξεκινά καν το unrar. (Κάνε ένα τεστ στα γρήγορα)Που σημαίνει πως όντος βάζεις τον σωστό.Αν μετά απο το unrar σου χτυπάιει error ίσως να παίζει κάτι με το rar και να υπάρχει κάποιο θέμα. (corruption κλπ).
spal Ιανουάριος 21, 2010 Author #3 Ιανουάριος 21, 2010 Έχεις δίκιο φίλε μου. Με λάθος κωδικό, δεν ξεκινάει καν το unrar.Αλλά στην περίπτωσή μου, τι γίνεται? Υπάρχει γιατριά, ή το αρχείο είναι κατεστραμένο?
Dolly Ιανουάριος 21, 2010 #4 Ιανουάριος 21, 2010 δοκιμάζεις και καμιά άλλη version, ή κάποιπ άλλο πρόγραμμα, και αν συνεχίσει, τότε μάλλον είναι corrupted και δεν νομίζω να υπάρχει ιατρειά.
Tzimmys Ιανουάριος 21, 2010 #5 Ιανουάριος 21, 2010 Μπορεί ο κωδικός να μην είναι σωστός. Θυμήσου καλύτερα. Πεζά - κεφαλαία έχουν διαφορά. Θυμήσου πάλι.
spal Ιανουάριος 21, 2010 Author #6 Ιανουάριος 21, 2010 Ο κωδικός είναι σωστός. Δοκίμασα με τυχαίο κωδικό και δεν μου το άνοιγε καν.Πείτε μου ένα άλλο πρόγραμμα για να κάνω unrar σας παρακαλώ...
pank Ιανουάριος 21, 2010 #7 Ιανουάριος 21, 2010 7-zip, και είναι free.Μυρίζομαι όμως corrupted file, και σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να ξανακατεβάσεις το αρχείο μήπως και έχεις καλύτερη τύχη.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.