Stallone Ιανουάριος 25, 2010 Author #21 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2010 Εγώ τα έχω βάλει να βάζουν αέρα τα ανεμηστηράκια τα 2 πρόσθετα.Τό τροφοδοτικό τον βγάζει έξω καυτό αέρα...Του επεξεργαστή φυσικά δεν μπορώ να τον αλλάξω...Ευχαριστώ για την απάντηση popeyesorry δεν κατάλαβα καλά. Ασε τα ανεμιστηράκια του τροφοδοτικού και του επεξεργαστή (με αυτά δεν μπορείς να κάνεις τίποτα).Άρα σου μένουν άλλα δύο. Έτσι; Από αυτά τα δύο, το ένα θα το βάλεις στο μπροστινό μέρος του κουτιού (από εκεί που είναι το on-off του υπολογιστή) και θα βγάζει αέρα από το κουτί προς τα έξω (δηλ. θα ρουφάει).Και το άλλο θα το βάλεις στο πίσω μέρος του κουτιού (εκεί που είναι όλες οι υποδοχές) και θα βάζει αέρα από έξω προς το κουτί (δηλ. θα φυσάει).Ή το αντίστροφο. Ότι σε διευκολύνει εσένα (για να μην χρειαστεί να τα "λύσεις" και τα δύο).Η θέση (πάνω ή κάτω) δεν παίζει κανένα ρόλο. Όπου έχει θέσεις το κουτί σου θα τα τοποθετήσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nndgr Ιανουάριος 25, 2010 #22 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2010 Έχω βάλει ένα να φυσάει προς τα μ΄εσα και ένα προς τα έξω από το κουτί Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nick86 Ιανουάριος 25, 2010 #23 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2010 ελπιζω να μην εβαλες το ενα να φυσαει προς τα μεσα και το αλλο ακριβως απο πανω να φυσαει προς τα εξω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nndgr Ιανουάριος 25, 2010 #24 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2010 Όχι φυσικά.... Έναν μπροστά στον σκληρό για να κρυώνει ό σκληρός και να φλερνει και κρύο αέρα μέσα.(σας προλαβαίνω και λέω ότι ο σκληρός είναι λίγο πιο πάνω από το ανεμιστηράκι και έτσι δεν θερμαίνετε ο αέρας...) Τον άλλο τον έβαλα κάτψ από το τροφοδοτικο.Πιστεύω να είναι σωστά Link to comment Share on other sites More sharing options...
MicAn Ιανουάριος 25, 2010 #25 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2010 Αν ο δεύτερος (κάτω από το τροφοδοτικό) βγάζει αέρα προς τα έξω, τότε είσαι σωστός. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stallone Ιανουάριος 26, 2010 Author #26 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2010 Όχι φυσικά....Έναν μπροστά στον σκληρό για να κρυώνει ό σκληρός και να φλερνει και κρύο αέρα μέσα.(σας προλαβαίνω και λέω ότι ο σκληρός είναι λίγο πιο πάνω από το ανεμιστηράκι και έτσι δεν θερμαίνετε ο αέρας...) Τον άλλο τον έβαλα κάτψ από το τροφοδοτικο.Πιστεύω να είναι σωστά Μπράβο! Τώρα είσαι σωστός. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nndgr Ιανουάριος 26, 2010 #27 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2010 Αν ο δεύτερος (κάτω από το τροφοδοτικό) βγάζει αέρα προς τα έξω, τότε είσαι σωστός.Δυστηχώς φίλε μου MiCan δεν έχει το τροφοδοτικό δεύτερο ανεμηστηράκη.Έχει μόνο ένα που φυσάει αέρα προς τα έξω.Όμως ο αέρας είναι κάπως ζεστός.Αυτός ο ζεστός αέρας είναι του τροφοδοτικού μόνο ή είναι ο ζεστος που παίρνει από το κουτί...; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stallone Ιανουάριος 26, 2010 Author #28 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2010 Δυστηχώς φίλε μου MiCan δεν έχει το τροφοδοτικό δεύτερο ανεμηστηράκη.Έχει μόνο ένα που φυσάει αέρα προς τα έξω.Όμως ο αέρας είναι κάπως ζεστός.Αυτός ο ζεστός αέρας είναι του τροφοδοτικού μόνο ή είναι ο ζεστος που παίρνει από το κουτί...;Είσαι σίγουρος ότι δεν έχει δεύτερο ανεμ. το τροφοδοτικό; (συνήθως ο δεύτερος ανεμ. φαίνεται μόνο αν ανοίξεις το κουτί).Πάντως όπως και να το κάνουμε είσαι σωστός. Αφού λες ότι βγαίνει ζεστός αέρας έξω. Αυτό θέλουμε να πετύχουμε. Μη φοβάσαι τίποτα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nndgr Ιανουάριος 26, 2010 #29 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2010 Δεν έχει. Τόσες φορές έχω ανοίξει το κουτί.Έχει έναν πίσω από το κουτί εκεί που βγαίνουν οι υποδοχές της μητρικής.Το άλλο θα το είχε από κάτω.Σωστά;Υπαρχει software να μπορώ να δώ στοιχεία του τροφοδοτικό...(πάνω λέει pentium 4)Είμαι ψιλοάσχετος αλλά μου αρέσει η ενασχόληση με υπολογιστές... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stallone Ιανουάριος 27, 2010 Author #30 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2010 Δεν έχει. Τόσες φορές έχω ανοίξει το κουτί.Έχει έναν πίσω από το κουτί εκεί που βγαίνουν οι υποδοχές της μητρικής.Το άλλο θα το είχε από κάτω.Σωστά;Υπαρχει software να μπορώ να δώ στοιχεία του τροφοδοτικό...(πάνω λέει pentium 4)Είμαι ψιλοάσχετος αλλά μου αρέσει η ενασχόληση με υπολογιστές...Όταν ανοίξεις το κουτί και βλέπεις το τροφοδοτικό,πόσα ανεμιστηράκια έχει το τροφοδοτικό πάνω του; Κοίτα το γύρω-γύρω (μόνο το τροφοδ.).Το pentium 4 είναι ο τύπος του επεξεργαστή (αρκετά παλιός αλλά καλός).Το τροφοδοτικό πρέπει να λέει μια μάρκα κάπου. βρες την , βάλτην αναζήτηση στο google και θα σε πάει στο site της εταιρίας. Εκεί θα βρείς ότι θέλεις για το συγκεκριμένο τροφοδοτικό.(κι εγώ ψιλοάσχετος είμαι. Ότι έχω μάθει το έχω μάθει από διάφορα forum). Link to comment Share on other sites More sharing options...
nndgr Ιανουάριος 27, 2010 #31 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2010 Όπως είπα και πρίν το έχω δει μόνο ένα έχει.Από κάτω δεν έχει τίποτα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ερνεστος Ιανουάριος 27, 2010 #32 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2010 Ίσως το τροφοδοτικάκι να είναι κάποιο τελείως noname, τενεκεδένιο μηχανάκι από αυτά που ερχόντουσαν μαζί με κάποιο κουτί. Δεν αποκλείεται να έχει μόνο έναν ανεμιστήρα.Κατά τα λοιπά, τα στοιχεία του τροφοδοτικού θα τα βρεις από κάποιο ταμπελάκι που θα φέρει πάνω του, εξόσον γνωρίζω δεν μπορείς να τα δεις μέσω software. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MicAn Ιανουάριος 27, 2010 #33 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2010 Δυστηχώς φίλε μου MiCan δεν έχει το τροφοδοτικό δεύτερο ανεμηστηράκη.Έχει μόνο ένα που φυσάει αέρα προς τα έξω.Όμως ο αέρας είναι κάπως ζεστός.Αυτός ο ζεστός αέρας είναι του τροφοδοτικού μόνο ή είναι ο ζεστος που παίρνει από το κουτί...;Δεν εννοώ δεύτερο ανεμιστήρα του τροφοδοτικού, αλλά του κουτιού. Αν ο ανεμιστήρας βρίσκεται δίπλα στις υποδοχές της μητρικής και βγάζει αέρα κάπως θερμό προς τα έξω, είσαι ΟΚ. Το τροφοδοτικό έχει δικό του ξεχωριστό ανεμιστήρα για να βγάζει εκτός κουτιού τη δική του παραγόμενη θερμότητα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nndgr Ιανουάριος 27, 2010 #34 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2010 Ακριβώς αυτό συμβαίνει.Τα 1 ανεμιστηράκι βγάζει ελαφρώς ζεστό αέρα προς τα έξω, στις υποδοχές της μητρικής.Ένα ανεμιστηράκη είναι μπροστά στον σκληρό και μπάζει κρύο αέρα προς την μητρική και από εκει το ανεμιστηράκη που είναι πίσω, τον βγάζει έξω.Τώρα είναι σωστά...; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stallone Ιανουάριος 29, 2010 Author #35 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2010 Ακριβώς αυτό συμβαίνει.Τα 1 ανεμιστηράκι βγάζει ελαφρώς ζεστό αέρα προς τα έξω, στις υποδοχές της μητρικής.Ένα ανεμιστηράκη είναι μπροστά στον σκληρό και μπάζει κρύο αέρα προς την μητρική και από εκει το ανεμιστηράκη που είναι πίσω, τον βγάζει έξω.Τώρα είναι σωστά...;Εντάξει είναι! Μην πειράξεις τίποτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nndgr Ιανουάριος 29, 2010 #36 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2010 Τίποτα απολύτως... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.