Jump to content

Απορία για εγκατάσταση Windows 7 64bit

spal

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Γειά σας παιδιά. Χρειάζομαι τα φώτα σας.

Έχω windows XP SP3 32bit στον σκληρό μου. Θέλησα να εγκαταστήσω τα windows 7 ultimate 64bit μέσω ΧΡ σε άλλο δίσκο, αλλά με το που έβαλα το DVD εγκατάστασης, μου έβγαλε μύνημα ότι το λειτουργικό που έχω, δεν είναι συμβατό με το DVD εγκατάστασης.

Αν προσπαθήσω εγκατάσταση μέσα από το BIOS, θα έχω πάλι πρόβλημα ασυμβατότητας των ήδη εγκατεστημένων ΧΡ 32bit με τα 7 64bit?

Σας ευχαριστώ προκαταβολικά για τις απαντήσεις σας.

από ότι κατάλαβα σου το έβγαλε το μήνυμα γιατί δεν μπορείς να αναβαθμίσεις από τα xp στα 7. λογικά αν κάνεις boot από το cd θα είσαι οκ

με εγκατασταση απο boot .....θα εισαι μια χαρα....πολυ απλα αυτο στο βγαζει για τα 32 bit δεν ειναι συμβατα με τα 64 και ετσι δεν μπορουν να αναβαθμιστουν

:victory:Σας ευχαριστώ παιδιά. Οπότε προχωράω με boot από CD.

Πάντως, θα έπρεπε να αφήνει να αρχίσει η εγκατάσταση και άμα του δήλωνα ότι θέλω να κάνω αναβάθμιση, τότε με το δίκιό του να μου "έριχνε πόρτα". Λέω τώρα εγώ σαν ψιλοάσχετος...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.