def Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20, 2010 καλησπερα,εχω αγορασει 2 ssd ιντελ 80αρηδες και θα τους βαλω σε raid 0.Πανω στην μητρικη μου εχει 3 κοντρολερ θαθελα να μου προτεινεται ποιον να διαλεξω.Η μητρικη μου ειναι η http://uk.asus.com/product.aspx?P_ID=9ca8hJfGz483noLk&templete=2 σας ευχαριστω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CmoS Ιανουάριος 20, 2010 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2010 Τον Intel ! Eιναι ο καλυτερος και ο πιο δοκιμασμενος νομιζω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Ιανουάριος 20, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2010 οι αλλοι 2 γνωριζει κανενας αν εχουν διαφορα σε αποδοση απο τον ιντελ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mech5107 Ιανουάριος 20, 2010 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2010 O ένας είναι για τα e-sata, άρα άστον...Ο άλλος δεν έχω ιδέα...πάντως ο intel σιγουρα δεν κρατάει πίσω τους 2 ssd...βασικά και με 3 θα είναι οκ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Ιανουάριος 20, 2010 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2010 O sas αν ειναι οπως στην δικη μου asus ειναι jmicron οποτε θα τον απεφευγα, ο intel ειναι η πιο αξιοπιστη και η πιο γρηγορη επιλογη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Ιανουάριος 21, 2010 Author #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2010 σας ευχαριστω πολυ παιδια,εβαλα τον ιντελ,θα αγοραζα εχτρα κοντρολερ αλλα η μητρικη μου εχει μονο PCI-E Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georgesod Ιανουάριος 21, 2010 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2010 Για 2 intel δεν χρειάζεσαι έξτρα controller. Αλλά γι' αυτό που λες όλοι οι σύγχρονοι controllers σε PCI-E μπαίνουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.