Jump to content

clone partition

pug_f_e

Recommended Posts

εχω ενα δισκο με 4 partition. Στο ενα εχει γινει η εγκατασταση των windows φυσικα..

πως μπορω ρε παιδια να κανω clone μονο αυτο το partition(με το λειτουργικο) σε εναν καινουριο δισκο?

Η μονη επιλογη που μου δινεται απο acronis που δοκιμασα, ειναι να κανει ολο το δισκο clone στον καινουριο και αυτο με πειραζει γιατι ο καινουριος ειναι πο0λυ μικροτερος απο τον παλιο

αν ηταν ιδιος η μεγαλυτερος, το εκανα ολο clone και μετα οτι δεν ηθελα το εκανα διαγραφη...

Δε νομίζω να μη σου δίνει τέτοια επιλογή το πρόγραμμα που λες αλλά δοκίμασε να κάνεις το partition σε image και μετα το image που κράτησες να το κάνεις restore στο δίσκο που θες.

ναι δυστυχως δεν υπαρχει..υπαρχει μονο να κανεις ολο το δισκο(ολα τα παρτισιον μαζι δηλαδη)

απο κει και περα για ξεχωριστα μπορεις να κανεις backup, το οποιο και εκανα

εχει τωρα την εντολη "recover". Μαλλον αυτο λες

Αλλα παταω και δε πολυβγαζω ακρη.Εχει ενα καρο πραγματα που μου λεει να ρυθμισω και να διαλεξω

Λοιπόν αυτό ακριβώς έκανα προχτές με το Acronis:

α. Πηγαίνεις στην επιλογή "Backup" και επιλέγεις το C: partition και το MBR (Master Boot Record). Αν είναι Windows 7 πάρε και το μικρό partition

β. Κάνεις save το image σε έναν εξωτερικό δίσκο.

γ. Μετά επιλέγεις "Restore" (το MBR το C: και το μικρό partition) και παίζεις κανονικά.

ναι τα εκανα αυτα..

στη συνεχεια αφηνω πανω μονο τον καινουριο δισκο και βγαζω τον παλιο.

bootαρει αρχικα , βγαζει τη μπαρα των windows και στη σθνεχεια στην επομενη εικονα που δειχνει πριν μπει στα windows κολαει...και μενει εκει..:...:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.