Stallone Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20, 2010 Καλησπέρα σε όλους!Μήπως γνωρίζει κάποιος να μου πει:1)Γίνεται (και αν ναι πως) να ανεβάσω μια τηλεοπτική εκπομπή (π.χ. ένα video δύο, τριών, πέντε λεπτών) από την τηλεόραση στο youtube; Τι θα συνδέσω και πως;2)Μπορώ να κάνω εγγραφή ένα video από την τηλεόραση προς τα αρχεία μου; (να γραφτεί στον σκληρό δίσκο); Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Ιανουάριος 20, 2010 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2010 έχεις κάρτα τηλεόρασης στο pc? (pci/usb)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stallone Ιανουάριος 20, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2010 Όχι δεν έχω. Είμαι αρχάριος και δεν το ήξερα.Σ'ευχαριστώ για τον χρόνο σου Voudas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Ιανουάριος 20, 2010 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2010 αν δεν έχεις μπορεί να γίνει από άλλο μέσο η εγγραφή (βίντεο ή άλλο) κ ψηφιοποίηση/μεταφορά μετά σε pc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stallone Ιανουάριος 20, 2010 Author #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2010 Ευχαριστώ με κατατόπισες πλήρως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.