NooDle Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19, 2010 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19, 2010 τελικά μεσα στις γιορτες το έβαψα σε ενα φιλαράκι με πιστόλα μου που ειναι μαραγκός η μπογιά που χρησημοποιήθηκε λέγετε harmex αν θυμάμαι καλα και δεν θέλει ουτε ασταρι να περαστεί ουτε βερνίκι είναι αποκλειστικά για γαλβανιζέ λαμαρίνες.. Ετσι μου είπαν τουλάχιστον απο το μαγαζί που αγόρασα το χρώμα.. Εγώ ήθελα να βγάλω χρώμα αυτοκινήτου μαυρο μεταλλικό αλλα έπεσε άκυρο... Δεν πείραζει την επόμενη φορα.. Παρτε μια γέυση.. πολύ σκόνη ρε παιδιά στο μαύρο..... :giveup:
Nephiλiμ Ιανουάριος 19, 2010 #2 Ιανουάριος 19, 2010 Μεγειες.Ποσες μερες μετα, ειναι η σκονη που λες....?
NooDle Ιανουάριος 19, 2010 Author #3 Ιανουάριος 19, 2010 και 2 απο πίσω.Θα μου πείτε τώρα πολύ χύμα τα καλώδια... αλλα who cares
NooDle Ιανουάριος 19, 2010 Author #5 Ιανουάριος 19, 2010 Μεγειες.Ποσες μερες μετα, ειναι η σκονη που λες....?2 βδομάδες..lunatic89πως??? γινέται ενας πανικός... τώρα έχω εξεταστική και δεν μπορώ να πολυ ασχοληθώ... τα καλώδια του psu είναι σαν μακαρονάδα... με τα σατα δεν ξέρω τι να κάνω είναι uv και φαίνονται ωραία ακούω ιδέες συμβουλές..
vtheofilis Ιανουάριος 20, 2010 #6 Ιανουάριος 20, 2010 Nομίζω ότι για να έχεις σωστό cable management στο Cosmos, πρέπει να κάνεις μερικές τρύπες στη βάση της μητρικής, όπως έχει κάνει ο Michalis76 εδώ.
dunkel_Stern Ιανουάριος 20, 2010 #7 Ιανουάριος 20, 2010 Nομίζω ότι για να έχεις σωστό cable management στο Cosmos, πρέπει να κάνεις μερικές τρύπες στη βάση της μητρικής, όπως έχει κάνει ο Michalis76 εδώ.+1εγώ τώρα όταν βρω χρόνο θα κάνω τρύπες στο δικό μου1 τετράγωνη πίσω από το cpu για να μπαίνει και να βγαίνει το backplate χωρίς να ξηλώνω την mobo.1 τρυπα πάνω αριστερά από την mobo για να πηγαίνει το ρεύμα τις cpu.1 τρυπα κάτω από τις σατα που να κρίνετε λίγο από την mobo ώστε τα σατα καλώδια να κρύβονται.1 παρόμοια τρυπα για την 24pin main τροφοδοσίαεπίσης θέλω να βάψω το κουτί μαύρο αλλα να είναι mat...
dpolal Ιανουάριος 20, 2010 #8 Ιανουάριος 20, 2010 Nice work... ΔΥΣΤΥΧΩΣ τα Cosmos από όσο κατάλαβα είναι ΨΙΛΟΑΠΟΤΥΧΙΑ στο θέμα της σκόνης... Έχω το RC1000 εδώ και αρκετό καιρό και παρόλο που το δωμάτιο είναι πάντα πεντακάθαρο (γεία σου βρε γυναίκα :happy2: ) μαζεύει μπόλικη σκόνη μέσα παρόλο που έχει φίλτρα...
dunkel_Stern Ιανουάριος 20, 2010 #9 Ιανουάριος 20, 2010 Nice work...ΔΥΣΤΥΧΩΣ τα Cosmos από όσο κατάλαβα είναι ΨΙΛΟΑΠΟΤΥΧΙΑ στο θέμα της σκόνης... Έχω το RC1000 εδώ και αρκετό καιρό και παρόλο που το δωμάτιο είναι πάντα πεντακάθαρο (γεία σου βρε γυναίκα :happy2: ) μαζεύει μπόλικη σκόνη μέσα παρόλο που έχει φίλτρα... ένταξη αυτό δεν ήταν ποτε μυστικό. αλλα να σου πω, εγώ από την πρώτη στιγμή που είδα το Cosmos S πίστευα πως θα μάζευε τουλάχιστον την τριπλάσια σκόνη που μαζεύει τώρα... (δηλαδή πως θα πρέπει να το καθαρίζω κάθε 2 μήνες) αυτήν την στιγμή, κάθε 6-8 μήνες, το λύνω, το πάω στο βενζινάδικο απέναντι από το σπίτι μου και το καθαρίζω με το πιστόλι... ...γίνετε σαν καινούργιο
Jason Ιανουάριος 20, 2010 #10 Ιανουάριος 20, 2010 +1εγώ τώρα όταν βρω χρόνο θα κάνω τρύπες στο δικό μου1 τετράγωνη πίσω από το cpu για να μπαίνει και να βγαίνει το backplate χωρίς να ξηλώνω την mobo.1 τρυπα πάνω αριστερά από την mobo για να πηγαίνει το ρεύμα τις cpu.1 τρυπα κάτω από τις σατα που να κρίνετε λίγο από την mobo ώστε τα σατα καλώδια να κρύβονται.1 παρόμοια τρυπα για την 24pin main τροφοδοσίαεπίσης θέλω να βάψω το κουτί μαύρο αλλα να είναι mat...Θα σου πρότεινα τις τρύπες να τις κάνείς πίσω από το pcb της μητρικής έτσι ώστε να μην φαίνεται από μπροστά άσκημα!Το 24 pin λίγο θα σε δυσκολέψει αν το κανεις από πίσω γιατί είναι χοντρό !
dunkel_Stern Ιανουάριος 20, 2010 #11 Ιανουάριος 20, 2010 Θα σου πρότεινα τις τρύπες να τις κάνείς πίσω από το pcb της μητρικής έτσι ώστε να μην φαίνεται από μπροστά άσκημα!Το 24 pin λίγο θα σε δυσκολέψει αν το κανεις από πίσω γιατί είναι χοντρό ! για πίσω από το pcb λέω (όχι πολύ κάπου στο 1cm max) αλλα για 24 λέω γιατί το extention του cosmosείναι σκέτα καλώδια χωρίς slaved, οποτε άνετα χωράνε. edit: @NooDle... ...το κουτί εσωτερικά τις λαμαρίνες πριν τις βάψεις τις έτριψες με γυαλόχαρτο?
NooDle Ιανουάριος 20, 2010 Author #12 Ιανουάριος 20, 2010 για πίσω από το pcb λέω (όχι πολύ κάπου στο 1cm max)edit: @NooDle... ...το κουτί εσωτερικά τις λαμαρίνες πριν τις βάψεις τις έτριψες με γυαλόχαρτο? ναι φίλε μου αλλα όπως είπα και στο πρώτο ποστ το καλό είναι οτι η συγκεκριμένη μπογιά δεν θέλει ουτε αστάρι να κάνω ουτε να περάσω βερνίκι (σε περιπτώση που θες να γυαλίζει..) Επίσης με το αστάρι + βερνίκι φοβήθηκα μην (βουλώσουν) τίποτα τρύπες και για να βιδώσω μετα θα μου βγεί η πίστη.. vtheofilis πολύ λεπτή δουλειά μαν και για να την κάνω θα χρειαστώ βοήθεια... Αν είναι κανείς απο Λάρισα και γνωρίζει το αντικείμενο είμαι μέσα Επόμενη μόντα σε λίγες μέρες αλλάγη on/off panel τα κόκκινα led (usb,e-sata,sound κτλπ) θα τα κάνω μπλε :happy2:
dunkel_Stern Ιανουάριος 20, 2010 #13 Ιανουάριος 20, 2010 mat πως μπορείς να το κανεις?edit: επίσης άμα πάω σε κανένα συνεργείο με αυτοκίνητα η εκεί που βάφουν μηχανάκια θα μπορέσουν να το κάνουν mat μαύρο? η δεν θα έχουν τέτοιου είδους μπογιά?
ProPitsiriko$ Ιανουάριος 20, 2010 #14 Ιανουάριος 20, 2010 mat πως μπορείς να το κανεις?edit: επίσης άμα πάω σε κανένα συνεργείο με αυτοκίνητα η εκεί που βάφουν μηχανάκια θα μπορέσουν να το κάνουν mat μαύρο? η δεν θα έχουν τέτοιου είδους μπογιά?Μπορεις με πιστολι(λογικα) αλλα και με spray οπως το εκανα και εγω..! αμα θες πατα στην υπογραφη μου να δεις πως βγηκε!On.Topic: NooDle βγαλε μερικες μακρινες φωτο να το δουμε καλυτερα πως βγηκε!Φαινεται ωραιο παντως!
NooDle Ιανουάριος 20, 2010 Author #15 Ιανουάριος 20, 2010 Μπορεις με πιστολι(λογικα) αλλα και με spray οπως το εκανα και εγω..! αμα θες πατα στην υπογραφη μου να δεις πως βγηκε!On.Topic: NooDle βγαλε μερικες μακρινες φωτο να το δουμε καλυτερα πως βγηκε! Φαινεται ωραιο παντως! Έβαλα σήμερα και ενα φαν για push-pull διάταξη (πολυ φασαριοζικο) της scythe και είπα να βγάλω και μερικές όπως μου ζήτησες
onty1416003331 Ιανουάριος 20, 2010 #16 Ιανουάριος 20, 2010 Φιλος και μαμω τα κουτια εχεις φτιαξει ! Μονο τα fan protectors αν 'ετρωγες' πιο ομοιομορφα θα ησουν αψογος..
NooDle Ιανουάριος 20, 2010 Author #17 Ιανουάριος 20, 2010 Φιλος και μαμω τα κουτια εχεις φτιαξει ! Μονο τα fan protectors αν 'ετρωγες' πιο ομοιομορφα θα ησουν αψογος.. thnx μαν τα fun protectors δεν τα έκοψα εγώ το κουτί είναι 2ερο χέρι αγορασμένο οπότε κάποιες (ταρζανιές) είναι απο τον προηγούμενο κάτοχο. Δεν πάυει όμως να είναι cosmos...
dunkel_Stern Ιανουάριος 21, 2010 #18 Ιανουάριος 21, 2010 thnx μαν τα fun protectors δεν τα έκοψα εγώ το κουτί είναι 2ερο χέρι αγορασμένο οπότε κάποιες (ταρζανιές) είναι απο τον προηγούμενο κάτοχο. Δεν πάυει όμως να είναι cosmos... βλέπω πως ο προηγούμενος κάτοχος έκανε και ένα μεγάλο cut πίσω από το pcb της mobo... ...(αστόχησε πάντως, πολύ βαθιά για τα σατα και 24pin καλώδια και πολύ μακριά από το cpu)
NooDle Ιανουάριος 21, 2010 Author #19 Ιανουάριος 21, 2010 βλέπω πως ο προηγούμενος κάτοχος έκανε και ένα μεγάλο cut πίσω από το pcb της mobo......(αστόχησε πάντως, πολύ βαθιά για τα σατα και 24pin καλώδια και πολύ μακριά από το cpu) ναι γμτ... πόνεσε η καρδιά μου όταν το είδα.. Σκέφτηκα να το κόψω περισσότερο εγώ μπας και τα βάλω απο πίσω αλλα φοβαμαι μην πέσει καμια μητρική εκει που κάθομαι
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.