Jump to content

CPU cooler για s1156

Stallone

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους!

Μήπως γνωρίζει κάποιος να μου πει ποιές ψύκτρες (CPU coolers) ταιριάζουν στην

Gigabyte P55/US3L (s1156/P55/DDR3);

Αν είναι δυνατόν να μην κάνω πατέντες και τρύπες κτλ.

Ο επεξεργαστής μου είναι ο Intel Core i5-750 (1156/2,66)

Ευχαριστώ

Καλησπέρα σε όλους!

Μήπως γνωρίζει κάποιος να μου πει ποιές ψύκτρες (CPU coolers) ταιριάζουν στην

Gigabyte P55/US3L (s1156/P55/DDR3);

Αν είναι δυνατόν να μην κάνω πατέντες και τρύπες κτλ.

Ο επεξεργαστής μου είναι ο Intel Core i5-750 (1156/2,66)

Ευχαριστώ

οτιδιποτε ψυκτρα στα χαρακτηριστικα τις λει για socket 1156 σου κανει τωρα το θεμα ειναι για τι λεφτα μιλαμε και αν παιζει overclocking

Βασικά έχεις πετύχει πολύ άσχημη περίοδο στην αγορά: οι καλές και οικονομικές ψήκτρες με 30-40 ευρώ έχουν εξαφανιστεί ή τις βρίσκεις πολύ δύσκολα και από κει και πέρα πρέπει να πας σε κατηγορία τιμής των 55-60€ και πάνω (με ή χωρίς ανεμιστήρα...).

Να σου πρότεινα μία κορυφαία Megahalems συν ένα 12άρι φουρφούρι και να ξεμπλέξεις μία και καλή? ? ? Κάπου 60€ τα θες σύνολο... :dirol:

Εχουν φερει στα e shop την mugen 2 αλλα η τιμη της ειναι λιγο τσιμπημενη...Στο eworld την εχουν 36 ευρω αλλα λεει αμεσα μη διαθεσιμο.

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.807520

Ειναι προτιμοτερο να βαλεις 15 ευρω και να παρεις μια megahalems με εναν φτηνο 12αρι.

Πριν απο 5 λεπτα που κοιταξα ελεγε αμεσα μη διαθεσιμο..χεχε αυτα ειναι.Για 36 ευρω πολυ καλη επιλογη με 2 μεινεκτηματα.Ο ογκος της και οτι για βαλε βγαλε θελει εξω MB.Πολυ καλη λυση για 36 ευρω παντως..

Βασικά έχεις πετύχει πολύ άσχημη περίοδο στην αγορά: οι καλές και οικονομικές ψήκτρες με 30-40 ευρώ έχουν εξαφανιστεί ή τις βρίσκεις πολύ δύσκολα και από κει και πέρα πρέπει να πας σε κατηγορία τιμής των 55-60€ και πάνω (με ή χωρίς ανεμιστήρα...).

Σε λίγο θα είναι και η akasa nero s διαθέσιμη, που είχαμε δοκιμάσει, στα περίπου 35 ευρώ.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.