rory Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19, 2010 Καλησπερα.Τεσταροντας τους δισκους μου και ενω εχω 3 ιδιους,ο ενας απο αυτους μου δινει διαφορετικα αποτελεσματα. Οι 2 αυτη τη μετρηση Φταιει κατι συγκεκριμενο,καποια ρυθμιση,που εχω αυτη την διαφορα η ο ιδιος ο δισκος? Ολοι εχουν 54% πληροτητα και δεν χρησιμοποιουνται για λειτουργικο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lunatic89 Ιανουάριος 19, 2010 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2010 Αν τεστάρεις τον τρίτο 2-3 φορές πάντα βγάζει άλλο αποτέλεσμα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rory Ιανουάριος 20, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2010 Οχι,παντα τα ιδια αποτελεσματα μου δεινει.Ισως λιγο ποιο πανω η λιγο ποιο κατω πχ.http://img196.imageshack.us/img196/2102/72138589.png Δεν μπορω να καταλαβω το γιατι.Τους 2 τους ειχα παρει πριν 6 μηνες,ενω αυτον πριν λιγες μερες.Αλλα απο'τι ειδα δεν εχει αλλαξει τιποτα απο την εταιρια στις προδιαγραφες του δισκου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.