Reselie Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19, 2010 καλησπερα συμφορουμητες.Μετα απο περιπου 3 μηνες απουσια απο το "ειδος" λογο εργασιακων απαιτησεων και την "αποχη" που γενικα απο υπολογιστες θελω να παρω ενα συστημα μεχρι 600ε(μοναδα).εχω περιφερειακα,2 σκληρους 320gb seagate sata2 και τροφοδοτικο.δηλαδη θελω 1)κουτι2)μητρικη3)επεξεργαστη4)μνημη(κατα προτιμηση 4gb)5) gpuθα χρησιμοποιηθει κυριως για εφαρμογες οπως visual studio και την σουιτα της adobe οπως και για κανα παιχνιδακι.τι θα μου προτεινατε μιας και εχω μαυρα μεσανυχτα απο τα καινουργια πραγματα....?:flag:επισης εαν κατι απο αυτα συμφερει να το παρω μεταχειρα δεν εχω προβλημα...ευχαριστω προκαταβολικα Τασος Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGRIMI Ιανουάριος 19, 2010 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2010 ορίστε μία πρόταση Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reselie Ιανουάριος 20, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2010 Αν μη τι αλλο,τιμια θα ελεγα..thnx για την προταση Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGRIMI Ιανουάριος 20, 2010 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2010 παρακαλώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
9000+rpm Ιανουάριος 22, 2010 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2010 Πολυ ωραια η παραπανω προταση...Το μονο που θα αλλαζω ειναι την καρτα γραφικων..Θ ελεγα για την 5770 μιας και δεν εχουν καμια μεγαλγ χρηματικη διαφορα και ειναι μεσα στο μπατζετ σου... Πχ αυτη http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.510730 Link to comment Share on other sites More sharing options...
onty1416003331 Ιανουάριος 22, 2010 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2010 ναι μωρε. Ας παρει τον 955 αντι του 965 και με τα ρεστα παιρνει την 5770 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGRIMI Ιανουάριος 22, 2010 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2010 θα χρησιμοποιηθει κυριως για εφαρμογες οπως visual studio και την σουιτα της adobe στο παραπάνω στηρίχτηκα μιας και αν θέλει περισσότερη επεξεργαστική ισχύ μπορεί να ανέβει πολύ περισσότερο μιας και είναι στα 125 w tdp ο καινούριος 965. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trollarw Ιανουάριος 22, 2010 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2010 Ορίστε και δύο υλοποιήσεις της προκοπής.... 1) Αυτό είναι κάτω από 600 Ε, πολύ καλό σε απόδοση επεξεργαστικής ισχύς, αλλά μην περιμένεις τρελή απόδοση σε games, καλά βέβαια εαν δεν είσαι και τρελαμένος με τα games, και πολύ του είναι αυτή η gpu (δεν είναι καθόλου μάπα gpu το αντίθετο μάλιστα, απλά δεν ξέρω τι τύπος gamer είσαι... ξέρω 'γω γουστάρεις Crysis @1920x1200 all maxed out @ enthousiast mode = no go). 2) Αυτό είναι στα 662, αλλά είναι πολύ τρελό, από άποψη γραφικών , για να παίζεις καινούρια παιχνίδια σε μεγάλες αναλύσεις κτλπ , και θα σου κρατήσει πιστεύω. Αν και δεν μας είπες τi τροφοδοτικό έχεις , αν επιλέξεις για παράδειγμα τη δεύτερη υλοποίηση θα χρειαστεις psu κάπου στα 500-550 watts. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.