Jump to content

pc parts μεχρι 600ε

Reselie

Recommended Posts

καλησπερα συμφορουμητες.

Μετα απο περιπου 3 μηνες απουσια απο το "ειδος" λογο εργασιακων απαιτησεων και την "αποχη" που γενικα απο υπολογιστες θελω να παρω ενα συστημα μεχρι 600ε(μοναδα).

εχω περιφερειακα,2 σκληρους 320gb seagate sata2 και τροφοδοτικο.δηλαδη θελω

1)κουτι

2)μητρικη

3)επεξεργαστη

4)μνημη(κατα προτιμηση 4gb)

5) gpu

θα χρησιμοποιηθει κυριως για εφαρμογες οπως visual studio και την σουιτα της adobe οπως και για κανα παιχνιδακι.

τι θα μου προτεινατε μιας και εχω μαυρα μεσανυχτα απο τα καινουργια πραγματα....?:flag:

επισης εαν κατι απο αυτα συμφερει να το παρω μεταχειρα δεν εχω προβλημα...

ευχαριστω προκαταβολικα

Τασος

Πολυ ωραια η παραπανω προταση...Το μονο που θα αλλαζω ειναι την καρτα γραφικων..Θ ελεγα για την 5770 μιας και δεν εχουν καμια μεγαλγ χρηματικη διαφορα και ειναι μεσα στο μπατζετ σου...

Πχ αυτη http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.510730 :)

θα χρησιμοποιηθει κυριως για εφαρμογες οπως visual studio και την σουιτα της adobe

στο παραπάνω στηρίχτηκα μιας και αν θέλει περισσότερη επεξεργαστική ισχύ μπορεί να ανέβει πολύ περισσότερο μιας και είναι στα 125 w tdp ο καινούριος 965.

Ορίστε και δύο υλοποιήσεις της προκοπής....

1) Αυτό είναι κάτω από 600 Ε, πολύ καλό σε απόδοση επεξεργαστικής ισχύς, αλλά μην περιμένεις τρελή απόδοση σε games, καλά βέβαια εαν δεν είσαι και τρελαμένος με τα games, και πολύ του είναι αυτή η gpu (δεν είναι καθόλου μάπα gpu το αντίθετο μάλιστα, απλά δεν ξέρω τι τύπος gamer είσαι... ξέρω 'γω γουστάρεις Crysis @1920x1200 all maxed out @ enthousiast mode = no go).

system2.th.png

2) Αυτό είναι στα 662, αλλά είναι πολύ τρελό, από άποψη γραφικών , για να παίζεις καινούρια παιχνίδια σε μεγάλες αναλύσεις κτλπ , και θα σου κρατήσει πιστεύω.

system1.th.png

Αν και δεν μας είπες τi τροφοδοτικό έχεις , αν επιλέξεις για παράδειγμα τη δεύτερη υλοποίηση θα χρειαστεις psu κάπου στα 500-550 watts.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.