Astakos Μάϊος 26, 2010 #21 Κοινοποίηση Μάϊος 26, 2010 Για την περίπτωσή μου τελικά ο Παναγιώτης νοσηλεύεται.:Ηλεκτροπληξια?...(μη μου πειτε οτι δεν το σκεφτηκατε..)Πως εβαλε αγγελια με τοσα λιγα posts?Τεπσα, περαστικα στο παιδι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Μάϊος 26, 2010 #22 Κοινοποίηση Μάϊος 26, 2010 Για την περίπτωσή μου τελικά ο Παναγιώτης νοσηλεύεται.(εδώ θα μπορούσε να μου έλεγε κάποιος φίλος του με pm για να μην νόμιζα ότι με αδικούσε)Για την περίπτωσή της 5970 του φίλου μου δεν έστειλε καν λεφτά, απλά ενδιαφερόταν. (οκ από εδώ)Καλή ανάρρωση.Edit: γιατί όταν πάω να στέλνω pm δεν αποθηκεύεται στα απεσταλμένα;:to_pick_ones_nose:Πόκεμον, γράψε και στο άλλο φόρουμ, ξέρεις εσύ, για να μη μείνει εσφαλμένη άποψη για το θέμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pokemon640 Μάϊος 26, 2010 #23 Κοινοποίηση Μάϊος 26, 2010 Πόκεμον, γράψε και στο άλλο φόρουμ, ξέρεις εσύ, για να μη μείνει εσφαλμένη άποψη για το θέμα.Έγραψε moderator στην θέση μου ότι κάτι μπορεί να προέκυψε, δεν έχει νόημα να προσθέσω κάτι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Μάϊος 26, 2010 #24 Κοινοποίηση Μάϊος 26, 2010 OK, όπως νομίζεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Μάϊος 26, 2010 #25 Κοινοποίηση Μάϊος 26, 2010 Οκ.Το (OP) θεμα λυθηκε καιρο τωρα.Οποιο προβλημα προεκυψε αποσαφηνίστηκε εαν υπαρξει καποιο ζητημα στο μελλον επικοινωνηστε με καποιον απο το team να το ξεκλειδωσει ή δημιουργηστε νεο.Ευχαριστουμε για την προτιμηση σας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.